Türk Telekom'a tepkiler devam ediyor: "Biz yolunacak kaz mıyız?"

Türk Telekom'a tepkiler devam ediyor: "Biz yolunacak kaz mıyız?"
Muğla Bodrum'da yaşayan bir Türk Telekom müşterisi, sahilde telefonla konuştuğu sırada Yunanistan'a bağlandı. Yurt dışına çıkmamasına rağmen, 40 lira yurt dışı kullanım bedeli ödenmesi istenen vatandaş, "Biz yolunacak kaz mıyız" diyerek isyan etti.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Ekşi Sözlük’te biralexdegilimtabiki isimli kullanıcı, yürüyüş için Ortakent sahile çıktığını sırada hattının Yunanistan’a bağlı olduğuna dair bir mesaj aldığını ve o anda veri bağlantısını kapattığını söyledi.

mesaj-002.png

Kullanıcı, her ay annesine aldığı telefon ücretini ve kendi faturasının her ay toplam 210 TL olduğunu, ek olarak yurt dışına çıkmamasına rağmen faturasına yurt dışı kullanım bedeli olarak 40 lira daha yansıtıldığını fark edince durumu müşteri hizmetlerine bildirdi. Ancak müşteri hizmetleriyle yaptığı konuşmada telefonun otomatik ağı açık olduğu için yakınında olan Yunanistan’ın baz istasyonuna bağlandığını öğrendi.

biralexdegilimtabiki isimli kullanıcı, 10 km ötedeki Yunanistan’ın baz istasyonuna bağlandığını ve annesine aldığı telefon yüzünden hattının kapatılamayacağını söyleyen Türk Telekom'a, “6-7 yıllık müşterinim. Senden 2 tane telefon almışım. Faturalarımı eksiksiz yatırmışım. Hayır yurtdışına çıkıp bunu kullansam, diyeceğim ki tamam. Ama tamamen bilgim dahilinde olmayan bir kullanımın ücretini ödüyorum. Biz yolunacak kaz mıyız?” diyerek tepki gösterdi.

faturagecmis.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar