THY'den maske açıklaması!

THY'den maske açıklaması!
Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi'den uçaklarda maske kullanımına dair açıklama geldi. Katıldığı bir etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekşi, 'Şartlar müsait ise maskelerin kaldırılmasından memnun oluruz'' diyerek, topu Sağlık Bakanlığı'na attı.

Gözler, bugün düzenlenmesi beklenen ancak ertelendiği açıklanan Bilim Kurulu toplantısına çevrilmişken, maske kullanımı hakkında bir açıklama da THY Genel Müdürü Bilal Ekşi''den geldi. İstanbul Havalimanı''nda düzenlenen Routes World 2023 tanıtım toplantısı katılan Ekşi, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Uçakta maske takılması kararında yetkinin kendilerinde olmadığını belirten Ekşi, Türk Hava Yolları olarak hem ulusal otoritelerin hem de uluslararası otoritelerin verdiği kuralları uyguladıklarını söyledi.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi''nin açıklamaları şu şekilde:

Biz de eğer şartlar müsait ise maskelerin kaldırılmasından memnun oluruz. Elbette yolcu konforu bakımından bunun çok daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz. İki yıl boyunca maske kullanmaktan yorulduk. Sağlık Bakanlığımızın önünde data var. İnşallah kapalı alanlarda havalimanlarında ve uçak içerisinde maske kullanımına gerek yok noktasına gelmiştir. Bu karar alınırsa büyük memnuniyet duyarız.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar