Turgutlu Belediyesi'nden ekiplerinden devrilen ağaçlara anında müdahale

Turgutlu Belediyesi'nden ekiplerinden devrilen ağaçlara anında müdahale
Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde tamirat, boyama, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler ayrıca şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle devrilen ağaçlara müdahale ederek meydana gelebilecek herhangi olumsuz bir durumun önüne geçmiş oldu. 

GÜNBOYU- YÜCEL KIYAKKAŞ 

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, park ve yeşil alanların periyodik olarak bakımlarını yaparken bir taraftan da okullarda boyama ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Ergenekon Mahallesi Seyirtepe Park Alanı’nda budak ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi. Prof. Dr Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulunda yürütülen boyama çalışmaları tamamlanırken Senem Aka Anadolu Lisesi Spor Salonunda boyama çalışması titizlikle devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ayrıca bölgeyi etkisi altına alan şiddetli rüzgar ve fırtına sebebiyle devrilen ağaçlara anında müdahale etti. Vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması adına devrilen ağaçların kaldırılması ekiplerce gerçekleştirildi. Herhangi olumsuz bir durumun yaşanmaması için ekipler çalışmalarına devam edecek.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ise Çepnidere Hacı Mukaddes Ahmet Altan İlkokulu ve Ortaokulu ek binasında ise kadın ve erkek tuvaleti yapımı ile tadilat çalışmaları yürütülüyor. Ekipler ayrıca Özyurt Mahallesi Ceylan, Zafer ve Eren Bülbül Sokaklarda parke tamiratlarına gün boyu devam ederken Ergenekon Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi’nde tamirat çalışmalarını tamamladı.

Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz kentimiz genelinde etkisini gösteren şiddetli rüzgar ve fırtına sebebiyle ilçemizde devrilen ağaçlara vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için anında müdahale etti. Ekiplerimiz her zaman teyakkuz halinde olacak. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ayrıca okullarımızda boyama ve tadilat çalışmalarına aksatmadan devam ederek çocuklarımızın daha temiz bir ortamda eğitim almalarını sağlıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ise tamirat ve tadilat çalışmalarını titizlikle sürdürüyor” dedi.

whatsapp-image-2021-11-29-at-19-49-44.jpegwhatsapp-image-2021-11-29-at-19-49-45.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar