Turgutlu Belediyesi'nden Bir Kiraz Alım Yeri Daha

Turgutlu Belediyesi'nden Bir Kiraz Alım Yeri Daha
Turgutlu Belediyesi Yunusdere Mahallesinde kiraz alım yerinin yapımını tamamladı. Kabaçınar Mahallesinde yapımı devam eden köy kahvehanesinde ise çalışmaların sonuna gelindi.

GÜNBOYU YÜCEL KIYAKKAŞ

Turgutlu Belediyesi, kırsal mahallelere kazandırdığı kiraz alım yerlerine bir yenisini daha ekledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Yunusdere Mahallesinde kiraz alım yerinin yapımı tamamlandı.

Yunusdere Mahallesine kazandırılan yeni kiraz alım yeriyle mahalle sakinleri hem ürünlerinin satışını yapabilecekleri hem de çok amaçlı olarak kullanabilecekleri yeni bir alana sahip oldu.

manisa-2.jpg

Kabaçınar Mahallesinde ise yapımına kısa süre önce başlanan köy kahvehanesinde sona yaklaşıldı. Çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulması planlanıyor. 

manisa-1.jpg


YUNUSDERE MAHALLE MUHTARINDAN BAŞKEN ÇETİN AKIN'A TEŞEKKÜR

Yunusdere mahalle sakinlerinin uzun yıllardır çok amaçlı olarak kullanabilecekleri bir alana ihtiyaç duyduğunu belirten Yunusdere Mahalle Muhtarı Necati Yaşar, “Mahallemizin 5-10 senedir kiraz alım yerine ihtiyacı vardı. Çetin Başkanımıza verdiği sözü tutarak mahallemize bu alanı kazandırdığı için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

manisa-4.jpg


Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Kırsal mahallelerimize bir bir kazandırdığımız kiraz alım yerini son olarak Başkanımız Çetin Akın’ın talimatlarıyla Yunusdere Mahalle halkımızın kullanımına sunduk. Kabaçınar Mahallemizde ise köy kahvesinin yapımını hızlı bir şekilde sürdürüyoruz.

manisa-5.jpg

Kabaçınar’lı hemşehrilerimiz çok kısa bir süre içerisinde yeni, temiz ve modern bir köy kahvehanesine kavuşmuş olacaklar. Kırsal mahallelerimizin her türlü ihtiyacına çözüm üretmek noktasında gerekli çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi. 

manisa-6.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar