Tunç Soyer'den Kılıçdaroğlu'na İzmir teşekkürü

Tunç Soyer'den Kılıçdaroğlu'na İzmir teşekkürü
Tunç Soyer, Kılıçdaroğlu'nun TBMM'de yaptığı konuşma hakkında, "Kurum olarak önceliğimiz kamu kaynaklarını kamu adına şeffaf ve verimli kullanmak." ifadelerini kullandı.

Tunç Soyer'den Kılıçdaroğlu'na teşekkür

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, TBMM Genel Kurulu'nda 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi üzerinde konuştu.

Ekonomiyle ilgili eleştirilerini dile getiren Kılıçdaroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Eğer faizi Türkiye Cumhuriyeti devleti hazinesinden daha düşüğünü alıyorsa bize güvenin boyutunu düşüneceksiniz. İzmir Belediyesi uluslararası piyasalardan daha düşük faizle para buluyorsa, bize olan güveni düşüneceksiniz. Türkiye büyük ülkedir, bütün sorunları aşabilecek kadrolara da sahiptir, yetkinliğe de sahiptir. Alınterinden, emekten, işçiden, çiftçiden yana olacağız.

Pazar artıklarından, çöp konteynırından beslenen ailelerin ayıbını kaldırmak Allah'ın izniyle bize nasip olacak. İlk seçimlerde demokrasiyi, adaleti, liyakatı getireceğiz. Alın terinin ne kadar değerli olduğunu bütün dünyaya anlatacağız. İlk seçimleri Türkiye Cumhuriyeti devletini Londra'daki tefecilerden kurtaracağız.

TUNÇ SOYER'DEN TEŞEKKÜR

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin finansal günücü örnek gösterdiği konuşma için Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

Soyer, "TBMM 2021 bütçe görüşmelerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin finansal gücünü örnek gösteren Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum. Kurum olarak önceliğimiz kamu kaynaklarını kamu adına şeffaf ve verimli kullanmak. Bu inançtaki bir ekiple çalışıyoruz. #BizYönetiriz" dedi.

259150-467x466.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar