Tüm gözler onun üzerindeydi... Erdoğan konuşurken Süleyman Soylu neler yapıyordu?

Tüm gözler onun üzerindeydi... Erdoğan konuşurken Süleyman Soylu neler yapıyordu?
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sessizliği sürerken Soylu’dan dikkat çeken bir hareket geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili iddialar devam ederken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Soylu’ya sahip çıkarak “Soylu'ya yapılan itibar suikastını asla kabul etmiyoruz. Kim demiş Sayın Soylu yalnız diye, kim demiş Soylu sahipsiz diye. Hakkında ne söylenirse söylensin, bizim denilenlere aldırış etmemiz mümkün değildir" demişti.

Devlet Bahçeli’nin bu açıklamalarının ardından Süleyman Soylu sosyal medya üzerinden teşekkür etmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Süleyman Soylu hakkında konuşup konuşmayacağı merak konusuyken, Soylu, Erdoğan'ın konuştuğu esnada dikkat çeken bir harekette bulundu.

SOYLU'DAN DİKKAT ÇEKEN HAREKET

4 haftadır Erdoğan ile yan yana fotoğraf karesine giremeyen Süleyman Soylu, AKPGenişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a selam gönderdi. Kürsüde açıklamalarda bulunurken Erdoğan’a el hareketi ile selam gönderen Soylu’nun bu hareketi dikkat çekti. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile AKP kurmaylarının Soylu hakkındaki sessizliği ise halen sürüyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar