Tuğba Ekinci, Demet Akalın'ı topa tuttu!

Tuğba Ekinci, Demet Akalın'ı topa tuttu!
Şarkıcı Tuğba Ekinci, Elazığ'a yaptığı yardımı sosyal medya hesabı üzerinden, "Ben kamyonetimi tuttum. Üsküdar Belediyesi'nin TIR'ına teslim ediliyor. Uyuyan dostların canı sağ olsun..." şeklindeki paylaşımı ile duyuran meslektaşı Demet Akalın'a sert sözlerle yüklendi.

Şarkıcı Tuğba Ekinci ile meslektaşı Demet Akalın arasında, 'Deprem yardımı' polemiği yaşandı.  Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programına konuk olan Tuğba Ekinci "Demet Akalın'ın laflarına bozuldum. 'Ben vicdanlıyım, siz vicdansızsınız' gibi ortaya atıyor kendini hanımağa gibi... Verdiğini, aldığını, yaptığını çok söylüyor. Sen hanımağa değilsin. Hanımağa yokluğunu, varlığını söylemeyen kendi kendine yeten karakterli insanlardır. Senin gibi her şeye avazı çıktığı kadar bağıran insan hanımağa değildir. İkide bir tenkitleyip durma oradan insanları" ifadelerini kullandı. 

"MEHMETÇİK VAKFI AÇIKLASIN" 

Tuğba Ekinci, Harbiye konserinin gelirini Mehmetçik Vakfı'na açıkladığını söyleyen Demet Akalın'a yönelik, "Mehmetçik Vakfı'na bağış yaptıysan bunu Mehmetçik vakfı açıklasın. Çuvalla bir şey yolluyorsan bunu haber ajansları açıklasın" dedi. Demet Akalın'ın Berkay ile yaşadığı saat polemiğine de değinen Tuğba Ekinci, Demet Akalın'a numarası değiştiği için ulaşamadığını belirtti. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar