Tuba Büyüküstün, olay hamam sahnesi hakkında ilk kez konuştu

Tuba Büyüküstün, olay hamam sahnesi hakkında ilk kez konuştu
Oyuncu Tuba Büyüküstün, Rise of Empires: Ottoman belgeselinde rol aldığı hamam sahnesi hakkında ilk kez değerlendirmelerde bulundu.

Netflix'te yayınlanan ve Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethedişini konu alan Rise of Empires: Ottoman dizisinde canlandırdığı karakter ile dikkatleri üzerine çeken Tuba Büyüküstün, bu dizide rol aldığı hamam sahnesi hakkında ilk kez yorumda bulundu. 

Belgeselin oyuncuları Birkan Sokullu ve Tuba Büyüküstün, Anadolu Yakası’nda bir mekanda arkadaş grubuyla bir araya geldi. 

Mekandan ilk çıkanlar Özge Özpirinçci ve Meriç Aral oldu. Ardından da Tuba Büyüküstün’ün sevgilisi Umut Evirgen ile Birkan Sokullu mekandan peş peşe çıktı. 

Birkan Sokullu, yakın arkadaşı Burak Yamantürk ile arabaya binerken Tuba Büyüküstün ise sevgilisi Umut Evirgen’le yürümeye başladı. Yüzünde hiç makyaj olmadığı halde duru güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu, muhabirleri kırmadı ve soruları yanıtladı.

Yeni bir proje olmadığını Tv100’de ekrana gelen Magazin Hattı’na dile getiren Büyüküstün, kızlarıyla ilgilendiğini söyledi. 

Büyüküstün, belgeselde yer alan hamam sahnelerine gelen tepkilere de anlam veremediğini ifade etti.  

İşletmeci sevgilisi Umut Evirgen'le 3 yıldır aşk yaşayan Büyüküstün, evlilik hakkındaki soruya ise samimiyetle cevap vererek, düşünmediğini söyledi. 

İşte o sahne: 

te-o-sahne.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar