Fenomen dizi Masumlar Apartmanı'na yeni rakip geliyor

Fenomen dizi Masumlar Apartmanı'na yeni rakip geliyor
 Milyonları ekrana kilitleyen Masumlar Apartmanı dizisi büyük bir ilgi ile izlenirken, aynı formatta yeni bir dizi çekimine başlandı. Çekimine başlanan Cennet'in çocukları filminin TRT'de yayınlanması bekleniyor.

Yayınlandığı döneme damga vuran TRT dizisi Masumlar Apartmanı''nın yerine yeni dizi geliyor. Kanal, yine etkili bir aile hikayesini ekrana taşımaya hazırlanıyor.

Masumlar Apartmanı final yapıyor: Tarih verildi

Edinilen bilgilere göre, TRT''nin 2 sezon ekranlara gelen ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizisi Masumlar Apartmanı''nın yerine bomba bir proje geliyor. 

Kanal, yine etkili bir aile hikayesini ekrana taşımaya hazırlanıyor. Masumlar Apartmanı''nın yerine gelecek dizi Cennet''in Çocukları olacak. Faruk Turgut''un patronu olduğu Gold Film diziyi çekecek. Hazırlıkları süren proje Atike Hınçlıer''in ''Yürek Çıkmazı'' kitabından yola çıkılarak yazılıyor.

Masumlar Apartmanı reytinglerde kaçıncı oldu?

''Cennet''in Çocukları'' adlı diziyi Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar kaleme alıyor. Dizide şiddet, alkolizm, kişilik bozukluğu ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adam, tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan güçlü bir kadın ve çocuklarının gerçek hikayesi anlatılacak. Dizinin oyuncu seçmeleri ise devam ediyor.

Masumlar Apartmanı mı mağdurlar apartmanı mı?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar