TRT'de skandal sözler: Manisa'da olduğu ortaya çıkınca ferahladık

TRT'de skandal sözler: Manisa'da olduğu ortaya çıkınca ferahladık
Manisa'da dün akşam meydana gelen ve İstanbul’da da hissedilen depremin ardından İstanbul'dan canlı yayına bağlanan TRT Haber muhabiri Köksal Gökçe, "Manisa olduğu ortaya çıkınca da doğrusu biraz da İstanbullular olarak ferahladık" ifadelerini kullandı.

Manisa’nın Akhisar ilçesinde dün akşam saat 22:22’de bir deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Manisa Valiliği konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 4 vatandaşın yaralandığını, 5 metruk binanın yıkıldığını ve bazı binalarda da hasar olduğunu ifade etmişti.

Deprem sonrasında TRT Haber’de canlı olarak depreme ilişkin yayına başladı. TRT Haber’de Nilgün Balkaç'ın sunduğu “Birinci Sayfa” programına İstanbul’dan bağlanan TRT Haber muhabiri Köksal Gökçe’nin sözleri tepkilere neden oldu.

"BİRAZ FERAHLADIK"

TRT Haber muhabiri Köksal Gökçe, depremin İstanbul’da da hissedildiğini söyleyerek, “Acaba depremin merkezi İstanbul mu diye de kendimize sorduk. Hemen telefonlara sarıldık ancak ilk gelen bilginin de Manisa olduğu ortaya çıkınca da doğrusu biraz da İstanbullular olarak ferahladık” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar