Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye 'Hafıza kaybı' göndermesi

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye 'Hafıza kaybı' göndermesi
Fenerbahçe'den Ahmet Ağaoğlu'na verilen, "Terör örgününün değirmenine su taşıyor. Fenerbahçe aklanmıştır" yanıtına Trabzonspor'dan gün içinde cevap verildi.

Bordo-Mavili kulüp, "Spor Disiplin Yargılaması ile Ceza Hukuku yargılamasının farklılığını algılayamayanlara ve kısa dönemli hafıza kaybı yaşayanlara hatırlatmamız" denilerek bazı görsellerle birlikte Sarı-Lacivertli kulübe yanıt verdi.

"ŞİKE VE TERÖR ÖRGÜTÜ İFADELERİ..."

Fenerbahçe ve Trabzon spor'un atışması devam ediyor. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun, "UEFA, CAS, Federal Mahkeme ceza vermiş. Bir spor suçu işlenmiştir. Şike yapılmıştır" açıklamasına Fenerbahçe'de kayıtsız kalmadı. 

Sarı-Lacivertliler, "Fenerbahçe aklanmış, bu dünya basınında da yer etmiştir. Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları terör örgütünün değirmenine su taşımaktadır. Kendisine dikkatli olmasını tavsiye ediyoruz" şeklinde bir açıklamada bulundu.

"HAFIZA KAYBI YAŞAYANLARA"

Trabzonspor'dan da gün içinde Fenerbahçe'ye çeşitli görsellerle, "Terör örgününün değirmenine su taşıyor. Fenerbahçe aklanmıştır" yanıtına cevap verildi. 

Bordo-Mavili kulüp, "Spor Disiplin Yargılaması ile Ceza Hukuku yargılamasının farklılığını algılayamayanlara ve kısa dönemli hafıza kaybı yaşayanlara hatırlatmamız" göndermesi yapıldı. İşte Trabzonspor'un paylaşımı:

Spor Disiplin Yargılaması ile Ceza Hukuku yargılamasının farklılığını algılayamayanlara ve kısa dönemli hafıza kaybı yaşayanlara hatırlatmamızdır!

trabzon-ic-1.jpg

 

trabzon-ic-2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar