Trabzonspor'da son dakika... Ağaoğlu Sörloth için tarih verdi

Trabzonspor'da son dakika... Ağaoğlu Sörloth için tarih verdi
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer gündeminin bir numaralı ismi Sörloth için net ifadeler kullandı: "Sörloth, takımının 4 Temmuz'daki kampına katılacak ve hocası 10 gün içinde karar verecek. Leipzig, oyuncuyla alakalı tasarrufa gireceği zaman ilk bizimle görüşecek."

Ağaoğlu Sörloth için tarih verdi!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beinsports'a yeni sezon öncesinde önemli açıklamalar yaptı. Bruno Peres, Gervinho, Marek Hamsik ve Koita hamleleriyle transfer dönemine hızlı giriş yapan Bordo-Mavililer'de Ağaoğlu, camianın geleceğini merakla beklediği Alexander Sörloth için de açık konuştu.

AĞAOĞLU, SÖRLOTH İÇİN NET KONUŞTU

24 yaşındaki futbolcunun durumunu yakından takip ettiklerini vurgulayan Fırtına'nın patronu, "Sörloth, takımının 4 Temmuz'daki kampına katılacak ve hocası 10 gün içinde karar verecek. Leipzig, oyuncuyla alakalı tasarrufa gireceği zaman ilk bizimle görüşecektir. Bu transfer için acele etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. Ağaoğlu, bu sözlerle Temmuz'un ilk iki haftasının kritik olduğunu işaret ederken, Abdullah Avcı da açıklamasında, "Bekleyeceğim oyuncu Sörloth ise beklemeye razıyım" yorumunu yapmıştı.

"UĞURCAN'IN BÜYÜK KULÜPLERDEN BİRİNE GİTMESİ SÖZ KONUSU"

EURO 2020 sonrasında Uğurcan Çakır'ın da ayrılığına kesin gözüyle bakılırken, Ahmet Ağaoğlu da görüşmeler olduğunu doğruladı. Bordo-Mavililer'in patronu, "Uğurcan'ı transfer etmek isteyen kulüpler, yüksek kalibreli kulüpler. Büyük liglerden bir kulübe transferi söz konusu. Bu kulüplerin de hemen hemen hepsi, EURO 2020'den sonra transferlerini gerçekleştirme düşüncesinde" şeklinde konuştu. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar