Süper Lig şampiyonu Trabzonspor kupasına kavuştu!

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor kupasına kavuştu!
Süper Lig’in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, binlerce taraftarının önünde şampiyonluk kupasını kaldırdı.

TRABZONSPOR 'ŞAMPİYONLUK KUPASI'NI KALDIRDI

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Trabzonspor, Şenol Güneş Spor Kompleksi''nde bulunan Medical Park Stadı''nda gerçekleştiren kupa töreniyle şampiyonluk kupasını kaldırdı.
 
Fraport TAV Antalyaspor maçının bitiş düdüğüyle birlikte başlayan ve geçtiğimiz hafta İstanbul Yenikapı’da yüzbinlerce taraftarıyla kutlama yapan bordo mavililer, Medical Park Stadyumu’nda düzenlenen kupa töreniyle kupasına kavuştu.
 

 
DORUKHAN''DAN BÜYÜK VEFA

Trabzonsporlu futbolcular teker teker sahneye davet edilirken, Dorukhan Toköz, hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık''ın formasıyla şampiyonluk için kurulan sahneye çıktı.

KUTLAMALAR DENİZDE BAŞLADI

Kupa töreni için bordo-mavili taraftarlar Faroz Limanı’nda teknelere binerek takımlarını karşılamak için denize açıldı. Trabzonspor takım otobüsü tekneye binmek üzere Trabzonspor şampiyonluk filosuna geldi.

Tekneden açıklama yapan Abdülkadir Ömür, "Çocuklar gibi eğleniyoruz. Yıllardır bu anı bekliyorduk. Bu horon sesini duyunca yerimizde duramıyoruz. Sabaha kadar eğleneceğiz." dedi.
 
Trabzonspor''un şampiyonluk kutlamaları kapsamında denizde şampiyonluk filosu oluşturulurken, onlarca balıkçı teknesi ve kayık, bordo-mavili kafileyi taşıyan gezinti teknesine eşlik etti. Kafile Faroz Limanı''na ulaştı.

Tören öncesinde ise bir dizi kutlama etkinliği gerçekleştirilirken, Karadeniz ekibi ilk olarak Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri''nden saat 17.00''de deniz yoluyla ''şampiyonlar filosu'' oluşturdu. Bordo-mavililerin denizde yaptığı kutlamalara ise birçok irili ufaklı balıkçı tekneleri ve gezinti tekneleri eşlik etti ve Karadeniz sularını karnaval alanına çevirdi.

Onlarca balıkçı teknesi ve kayık Trabzonspor kafilesini taşıyan gezinti teknesine katılırken, iki sahil güvenlik gemisi de teknelere eşlik etti. Şampiyonluk filosu Faroz Limanı''na ulaştığında coşku artarken, limanda, sahilde ve kayalıklar üzerinde bekleyen bordo-mavili taraftarlar meşaleler ve tezahüratlarla takımlarına yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.

Yakılan meşalelerden ötürü bir kadın taraftar yüzünden yaralanırken, 112 ekipleri yaralı kadına müdahalede bulundu.

Bordo-mavili futbolcular kendilerini bekleyen tekneden inerek Faroz Limanı''nda kendilerini bekleyen üstü açık otobüsle birlikte Medical Park Stadyumu''na hareket etti.

 
 


TRABZONSPOR ÜSTÜ AÇIK OTOBÜSLE STADA GİTTİ

Şampiyonluk filosu Faroz Limanı''na ulaştığında coşku artarken, limanda, sahilde ve kayalıklar üzerinde bekleyen bordo-mavili taraftarlar meşaleler ve tezahüratlarla takımlarına yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Bordo Mavili kafileyi taşıyan tekne daha sonra Trabzon Limanı''na geçti. Trabzon Limanı''nda kendilerini bekleyen üstü açık otobüsle birlikte Bordo Mavili futbolcular Medical Park Stadyumu''na hareket etti. Takım otobüsüne yol boyunca Bordo Mavili taraftarlar yoğun sevgi gösterilerinde bulunurken, kafile şampiyonluk kutlamaları için stadyuma ulaştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar