Trabzonspor - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Trabzonspor - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Süper Lig 11. hafta heyecanı bu akşam Trabzonspor - Rizespor derbisi ile başlayacak. İşte muhtemel 11'ler ve maç saati...

Trabzonspor - Rizespor maçı  saat kaçta, hangi kanalda

Süper Lig'in 11. haftasında bu akşam Trabzonspor - Rizespor karşı karşıya gelecek.. Trabzon'da oynanacak Karadeniz derbisinde mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek.

Karşılaşma bu akşam beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak ve maç saat 20.00'de başlayacak.

TRABZONSPOR - RİZESPOR MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Hugo, Edgar, Denswill, Hamsik, Berat, Abdülkadir, Bakasetas, Gervinho, Djaniny

Çaykur Rizespor: Gökhan, Baiano, Holmen, Selim Ay, Cemali Sertel, Phiri, Dabo, Bolasie, Boldrin, Deniz Hümmet, Pohjanpalo

LİDER TRABZONSPOR

Trabzonspor, Süper Lig'e Yeni Malatyaspor'u 5-1 mağlup ederek sezona başlarken Sivasspor'u 2-1, Giresunspor'u da 1-0 ile geçti. Sonrasında-0 geriye düşmelerine karşın Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak zirvenin ortağı olmayı sürdürdüler.

Ligin 5. maçında zorlanmalarına karşın Kasımpaşa engelini tek golle geçtiler. Ancak son hafta Konyaspor ile 2-2 berabere kalmaktan kurtulamadılar. Ancak Beşiktaş'ın üst üste kayıplarıyla birlikte bir kez daha zirveye çıkma fırsatını yakaladılar. Kayserispor'u da deplasmanda 2-1 deviren bordo-mavililer, Fenerbahçe ve Göztepe'yi de devirerek 4 puan farkla zirvede yer alıyor.

RİZESPOR LİGDE İLK KEZ GEÇEN HAFTA KAZANDI

Rizespor, lige iyi bir aşlangıç yapamazken ilk galibiyetini geçen hafta Kasımpaşa kaşrısında aldı. Karadeniz ekibi, topladığı 4 puanla ligin son sırasında bulunuyor.

TRABZONSPOR DERBİDE 8-0 ÖNDE

Trabzonspor ile Rizespor arasında oynanan son 10 maçta 2 kez beraberlik sonucu çıktı. Bordo-mavililer diğer 8 karşılaşmayı da kazandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar