Trabzonspor maç fazlasıyla lider!

Trabzonspor maç fazlasıyla lider!
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep ile karşılaşan Trabzonspor, rakibini 4-1'lik net bir skorla mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor evinde Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadı'nda oynanan mücadeleyi Trabzonspor 4-1'lik skorla kazandı.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller, 9. dakikada Sturridfe, 14. dakikada Sörloth, 76. dakikada Sosa ve 81. dakikada Yusuf Sarı'dan geldi. Gaziantep'in tek sayısını ise 54. dakikada Jefferson kaydetti.

Gazişehir'de Kayode, 84. dakikada önce sarı kart gördü, VAR incelemesi sonrasında kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kayode böylece Beşiktaş maçının ardından bu sezon 2. kırmızı kartını görmüş oldu.

Bu sonucun ardından Trabzonspor üst üste 3. galibiyeti alarak 15 puana yükseldi ve maç fazlasıyla liderliğe yerleşti. Gaziantep ise üst üste 2. kez maçtan yenilgiyle ayrıldı ve 11 puanda kaldı.

Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacakken, Gaziantep ise evinde Alanyaspor'u konuk edecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar