Trabzonspor Gençlerbirliği engelini aştı

Trabzonspor Gençlerbirliği engelini aştı
Süper Lig'in 21.haftasında Gençlerbirliği ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi bordo mavililer 2-1 kazandı. Karadeniz ekibine galibiyeti getiren goller 36.dakikada Djaniny, 54.dakikada Caleb Ekuban’dan geldi.

Trabzonspor çıkışını sürdürdü

Trabzonspor, Eryaman Stadyumu'nda oynanan maçta Gençlerbirliği’ni Djaniny ve Ekuban’ın golleriyle 2-1 yendi. Başkent ekibinin tek golünün penaltıdan Piris attı.

Ligde 5 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Abdullah Avcı’nın öğrencileri puanını 33’e yükseltirken, son oynadığı 3 maçta kazanamayan Gençlerbirliği bu maçta da galip gelmeyi başaramadı ve 19 puanda kaldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig kariyerinde Gençlerbirliği'ne konuk olduğu hiçbir maçı kazanamadı. (3B 5M) ve son dört karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı. Avcı, bu galibiyetle birlikte bir ilki yaşadı.

Trabzonspor’da maç öncesi 3 sarı kartı bulunan ve mücadelede sarı kart gören Kamil Ahmet Çörekçi, Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü. Çörekçi, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

İKİ TAKIMIN 11'LERİ:

GENÇLERBİRLİĞİ: Übeyd Adıyaman, Giovanni Sio, Arda Kızıldağ, Zargo Toure, Pierre-Yves Polomat, Robert Piris, Dominik Furman, Daniel Candeias, Soner Dikmen, Ömürcan Artan, Sefa Yılmaz

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Edgar Ie, Vitor Hugo, Marlon, Berat Özdemir, Abdulkadir Parmak, Caleb Ekuban, Jorge Djaniny, Anthony Nwakaeme, Flavio

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar