Trabzonspor, Fenerbahçe maçına taraftarlarıyla hazırlanıyor

Trabzonspor, Fenerbahçe maçına taraftarlarıyla hazırlanıyor
Süper Lig’in 9. haftasında oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonsporlu taraftarlar koreografi hazırlıkları yapıyorlar. Ayrıca bordo - mavili taraftar grupları bir süre önce Fenerbahçe maçı için birleşeceklerini duyurmuşlardı.

Trabzonspor dev maça taraftarlarıyla hazırlanıyor

Fenerbahçe maçının biletlerini çıktığı gün bitiren Trabzonsporlu futbolseverler, derbi öncesi özel hazırlık içinde. Doğu tribününde yer alacak Trabzonspor ’un taraftar grupları, koreografi çalışmalarını sürdürüyor. Akyazı’da oynanacak kritik maçta, tribünlerde adeta şov yapılacak. Bu konuda kulüpten de gereken izinler alınırken, yaklaşık 20 bin kişi statta takımı destekleyecek. 

TARAFTAR GRUPLARI BİRLEŞİYOR

Süper Lig’in 9’uncu haftasında zirve mücadelesi verdiği Fenerbahçe’yi konuk edecek bordo-mavililerde taraftar grupları, Fenerbahçe maçı öncesi birleşerek tek tribünde yer alma ve takıma tam destek verme kararı aldı. Bunun üzerine bordo-mavili yönetim de gelen talebe karşılık Doğu tarafındaki tribünlerin taraftar gruplarına verileceğini duyurdu.

Kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Tüm taraftar gruplarımızın Fenerbahçe maçında, Doğu tribünde yer alarak birlik olmak istemeleri yönetim kurulumuzca uygun bulunmuştur. Bu talep doğrultusunda %50 kapasite sınırlaması kapsamında Doğu tarafındaki tribünlerimizde taraftar gruplarımız yer alacaktır” denildi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar