Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Fenerbahçe maçı öncesi taraftara çağrı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Fenerbahçe maçı öncesi taraftara çağrı
Başkan Ağaoğlu, Fenerbahçe ile oynanacak zorlu maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu "Trabzonspor'un mücadelesi şampiyonluk mücadelesi" derken taraftarı da sabırlı olmaya davet etti.

Başkan Ağaoğlu'ndan taraftara çağrı!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu hafta sonu oynanacak Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu ayrıca taraftara sabırlı ve takımımıza destek, olun çağırısı yaptı.

"ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERİYORUZ."

Trabzonspor'un mücadelesi şampiyonluk mücadelesi. Bizim bu süreçte en büyük enerjimiz taraftarımız. Taraftarımız olmadan bu başarıya ulaşmamız çok zor, belki de mümkün değil. Yapısal olarak son derece sabırsız bir yapımız var. Ancak spor mücadelelerinde biraz sabırlı olmak gerekiyor. 

"FUTBOLUMUZ UMUT VERİCİ"

Oynadığımız futbol umut verici. Bizi başarıya taşıyacak şekilde oynuyoruz. Kadromuz da bizi başarıya ulaştıracak kalitede. Geriye düşebiliriz ancak maçı çevirecek gücümüz var. Ne zaman ki mücadeleyi bırakırsınız, inanmayı bırakırsınız işte o zaman kaybedersiniz.

"TAKIMIMIZ FENERBAHÇE MAÇINA HAZIR"

Taraftarlardan ricamız Fenerbahçe maçında maç boyunca desteği ve enerjiyi takıma yansıtmaları. Futbolcular buna çok önem veriyorlar. Sürekli olarak kendileri için itici güç olduklarını ifade ediyorlar. Takımımız Fenerbahçe maçına her yönüyle hazır durumda.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar