Trabzon Araklı ilçesi Taşönü Mahallesi karantinaya alındı!

Trabzon Araklı ilçesi Taşönü Mahallesi karantinaya alındı!
Trabzon Araklı'da trafik kazasında yaşamını yitiren Adem Çebi’nin (43) cenazesine katılan korona virüslü kişi, cenaze ve taziye evinde temas ettiği 22 kişiye virüs bulaştırdı. Mahalle ikinci kez karantinaya alındı.

Mahalle karantinaya alındı! 22 kişi...

Tarabzon'un Araklı İlçesi Taşönü Mahallesi’nde vaka sayısının artması ve çok sayıda temaslı kişinin bulunması nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla ikinci kez karantina uygulaması başlatıldı. Edinilen bilgiye göre, mahallede 22 kişinin korona virüs testi pozitif çıktı. 

cenazede-22-kisiye-virus-bulastirdi-mahalle-ikinci-kez-karantinaya-alindi-8670-dhaphoto3.jpg

Adem Çebi’nin (43) memleketi Trabzon’un Araklı ilçesi Taşönü Mahallesi’ndeki cenazesinde ve taziye ziyaretlerinde salgın tedbirlerinin hiçe sayıldığı, cenazeye katılan koronavirüslü bir kişinin, taziye evinde yakın temas kurduğu mahalleliye virüs bulaştırdığı saptandı.

Karantina nedeniyle mahallenin giriş ve çıkışları, jandarma ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Karantinayı ihlal edenlere cezai işlem uygulanacağı belirtildi. Mahalle, 23 Haziran 2020 tarihinde de 14 gün süreyle karantinaya alınmıştı.

 

 

 

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar