Tozoğlu sert çıktı: "Leyla Şahin Usta haddini bilmeli, sınırlarını aşmamalıdır"

Tozoğlu sert çıktı: "Leyla Şahin Usta haddini bilmeli, sınırlarını aşmamalıdır"
Gündemi değerlendiren İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, AKP Milletvekili Leyla Şahin Usta hakkında açıklamalarda bulundu.

GÜNBOYU ABDURRAHMAN KARA - KONYA

Gökhan Tozoğlu şunları söyledi: "AK Parti'nin halen 28 Şubat'ın ekmeğini yiyen milletvekili ve genel başkan yardımcılarından olan, önceki başbakan Sn. Ahmet Davutoğlu tarafından milletvekili adayı gösterilen sonrasında ilk fırsatta Davutoğlu'na sırt çeviren Leyla Şahin Usta, geçtiğimiz günlerde 28 Şubat süreci üzerinden genel başkanımız Sn. Meral Akşener'e yönelik ithamlarda bulunmuş. 

Genel başkanımız Sn. Meral Akşener 28 Şubat sürecinin İçişleri Bakanı olarak post modern darbecilerin hedefi olmuş ve ağır tehditlere muhatap kalmıştır. 28 Şubat sürecinde yüksek yargı mensupları bile TSK'ya brifing dinlemeye giderken genel başkanımız Sn. Meral Akşener maiyetindeki valilerden bir tanesinin bile brifinge gitmesi halinde görevden alacağını ilan ederek 28 Şubatçıların hedefini kursağında bırakmıştır. Üstelik genel başkanımız Sn. Meral Akşener o süreçte ateşten gömlek giymesine rağmen bir kez bile süreçten siyasi rant devşirmeye çalışmamıştır. Tabii ki halen 28 Şubat sürecinin mağduriyetleri üzerinden siyasi ekmek  yiyen Leyla ŞAHİN USTA'nın bunu anlamasını beklemek imkansız olur. 

Genel başkanımız Sn. Meral Akşener'in, cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla tutuklanan Sedef Kabaş ile ilgili olarak cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okuduğu şiir nedeniyle hapse girdiğini hatırlatarak demokrasi vurgusu yapması Leyla Şahin Usta'yı rahatsız etmiş durumdadır. Ne kadar rahatsız olursa olsunlar biz demokrasiyi, insan haklarını ve özgürlükleri savunmaya, hakaretin, tehdidin ve şantajın karşısında olmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanı dahil hiç kimseye hakaret edilmesini doğru bulmadığımız gibi böyle bir iddia ile tutuklama kararına da karşı çıkacağız. 

Leyla Şahin Usta bilmeli ki İYİ Parti'nin ittifakı milletledir. Genel başkanımız Sn. Meral Akşener de aziz milletimizin sevgisine ve güvenine mazhar olmuştur. Partisi, 23 Haziran seçimleri öncesi Öcalan'ın kardeşinden medet umarken, terörist başı bebek katili Öcalan'ın mektupları televizyondan okunurken Leyla ŞAHİN USTA ve arkadaşlarının en küçük bir tepkisi görülmemiştir. 

Leyla ŞAHİN USTA bilmeli ki iktidarlarının son günlerine yaklaşmaktadırlar. Milletin hakemliği ile ilk seçimde muhalefet partisinin bir mensubu olarak siyasi yaşamı devam edecektir. Biz ise iktidar olduğumuzda kendilerinin muhalefete gösterdiği tahammülsüzlüğü göstermeyeceğiz ve farklı görüşlere saygılı olacağız. O günler oldukça yakındır."dedi...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar