Torrent farkı indiremedi | Galatasaray, Hatay deplasmanından çıkamadı

Torrent farkı indiremedi | Galatasaray, Hatay deplasmanından çıkamadı
Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Hatayspor'a iki kez öne geçmesine rağmen 4-2 mağlup oldu.

Hafta içinde teknik direktörlük koltuğunu Domenect Torrent'e emanet eden Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor'un konuğu oldu.

Sarı-kırmızılılar iki kez öne geçtiği maçta 4-2 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Galatasaray'ın gollerini 23. dakikada Emre Kılınç ve 45+7. dakikada Kerem Aktürkoğlu kaydederken, Hatayspor'un gollerini 43. dakikada penaltıdan Mame Diouf, 62. dakikada Mohammed Kamara ve 79. ve 90+1. dakikalarda Saba Lobjanidze attı.

Galatasaray, Aanholt'un 28. dakikada kullandığı bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Sarı-kırmızılılarda Taylan Antalyalı mücadelenin 82. dakikasında kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından Hatayspor puanını 35'e yükseltti, Galatasaray ise 27 puanda kaldı.

Süper Lig'in 22. haftasında Hatayspor deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak, Galatasaray ise Kasımpaşa'yı konuk edecek.

galatasaray-ic-001.jpg

AANHOLT'TAN PENALTI AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın Hatayspor ile oynadığı maçta penaltıyı kaçıran van Aanholt duygularını şöyle ifade etti:

"Genel puan kayıplarıyla ilgili bir şey söylemeyeceğim. Yeni hocamızla yeni sistemle yeni bir başlangıç yaptık.  Maça da iyi başladık, öne geçtik ama penaltı kaçırmam kilit oldu. Özür diliyorum herkesten. 

Sonrasında Kerem'in frikik golüyle ilk yarıyı fena kapatmadık. İkinci yarıda ise hocamız sistemi değiştirdi, Taylan da kırmızı görünce golleri kalemizde gördük. 
Özür diliyorum tekrardan. Biz büyük bir takımız ancak şans bizden yana değil. Artık Kasımpaşa maçını bekliyoruz ve oradan 3 puanla dönmek istiyoruz."

MAÇTAN DAKİKALAR

90' Galatasaray golü bulmak için öne çıktı. Bu dakikalarda boş alanları değerlendiren Hatay Lobzhanidze ile skoru 4-2'ye taşıdı! 

82' Galatasaray'da Taylan Antalyalı, Ruben Ribeiro ile girdiği tartışmanın ardından direkt kırmızı kart gördü.

79' Hatayspor Lobzhanidze ile 3-2 öne geçti! 

66' Fatih Kuruçuk, itirazları nedeniyle hakem Erkan Özdamar tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

62'  Atakaş Hatayspor, Mohammed Kamara'nın golü ile maçta tekrar eşitliği yakalıyor. Dylan Saint-Louis'nin sağ kanatta yerden ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Mohammed Kamara'nın, İsmail Çipe'yi geçen topa altıpas içinden gelişine yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluşuyor.

galatasaray-ic-3.webp

48' Orta sahada yaşanan ikili mücadele sırasında Halil Dervişoğlu, Fatih Kuruçuk'a kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Erkan Özdamar tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

46' İkinci yarıya ev sahibi Hatayspor başladı.

45+6 Kerem Aktürkoğlu frikikten nefis bir gol attı!

42' Mame Diouf skoru penaltıdan attığı gol ile 1-1'e getirdi!

41' Alpaslan Öztürk'ün müdahalesi ile yerde kalan Camara penaltı bekledi. Hakem Erkan Özdamar pozisyonu izledikten sonra penaltıyı verdi.

27' Van Aanholt'un penaltısını Abdullah kurtardı.

26' Galatasaray penaltı kazandı! Dylan Saint-Louis'nin, ceza alanı içinde topa elle yaptığı müdahale sonrasında hakem Erkan Özdamar penaltı noktasını gösterdi.

25' Atakaş Hatayspor yarı sahasında yaşanan ikili mücadele sırasında Berkan Kutlu, topla birlikte ilerleyen Ruben Ribeiro'ya müdahalede bulununca hakem Erkan Özdamar tarafından sarı kartla cezalandırdı. Berkan Kutlu, bu kartla gelecek maçta cezalı duruma düştü.

22' Galatasaray Emre Kılınç ile 1-0 öne geçti. 

galatasaray-ic-2.jpg

15' Sol kanatta yaşanan ikili mücadele sırasında Alpaslan Öztürk, Mame Diouf'a yaptığı müdahale nedeniyle hakem Erkan Özdamar tarafından sarı kartla cezalandırdı.

8' Hatayspor gole yaklaştı. Mame Diouf'un pasıyla ceza alanında topla buluşan Saba Lobjanidze'nin altıpas önünden gelişine yaptığı vuruşta top kalenin üstünden auta çıktı.

1' Mücadeleye Galatasaray başladı! 

İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 2-1 kazanmıştı.

İLK 11'LER

Galatasaray: İsmail, Boey, Marcao, Alpaslan, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Emre, Kerem, Halil

Hatayspor: Abdullah, Kamil Ahmet, Fatih, Burak, Adekugbe, Onur Ergün, Ribeiro, Kamara, Saint-Louis, Lobjanidze, Diouf


AHMET ÇALIK VURGUSU

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasının sonucunda yaşamını yitiren eski Galatasaraylı futbolcu Ahmet Çalık unutulmadı. Galatasaray kadro paylaşımında Çalık'a da yer verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar