Toplantıya Akar ile Fidan'ın gülümsemesi damga vurdu

Toplantıya Akar ile Fidan'ın gülümsemesi damga vurdu
Rusya ve Türkiye'nin imza attıkları mutabakat sonrası Hakan Fidan ile Hulusi Akar ile göz göze gelerek gülümsemesi dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Soçi'de bir araya geldi. İki lider görüşmenin ardından, tarihi bir mutabakata imza attıklarını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi'de bir araya gelerek 10 maddelik bir mutabakat açıkladı. Toplantı sonrası Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve MİT Başkanı Hakan Fidan'ın yüzlerindeki gülümseme ifadesi sosyal medyada gündem oldu.

NE OLMUŞTU?

Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'nin ABD ile anlaşması üzerine bütün dünyanın merakla beklediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin zirvesi Soçi'de gerçekleşti. Saat 13.27'de başlayan görüşme yaklaşık 6 buçuk saat sürdü. Görüşmede, SDG'nin 150 saat içinde 30 kilometre derinlikteki 'güvenli bölge'den çıkarılması konusunda anlaşma sağlandığı ve Türkiye ile Rusya güçlerinin ortak devriye yapması konusunda anlaşıldığı açıklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar