Tolga Karel'den takipçisine skandal cevap

Tolga Karel'den takipçisine skandal cevap
Yurt dışına taşınan oyuncu Tolga Karel, kendisine "Neden oyunculuktan vazgeçtin gittin yabancı ülkelere" diyen kadın takipçisine "Senin gibi sığır düşünceli insanlar uzaklaşmak için" şeklinde cevap verdi

Tolga Karel'den takipçisine skandal cevap

Yıllar önce yayınlanan Yaprak Dökümü dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren Tolga Karel, oyunculuğu bırakarak Amerika'ya taşındı. Ailesiyle yurt dışında yaşamaya başlayan oyuncu, TIR şoförlüğü yapmaya başladı. Tolga Karel, kendisine mesaj atan bir takipçisine verdiği cevapla gündeme geldi.

Yurt dışındaki hayatını ve şoförlükte yaşadığı olayları sosyal medya hesabından paylaşan Tolga Karel, dün yaptığı paylaşımda kadın takipçisinden gelen mesajları ifşa etti. Karel'in bir takipçisine özel mesaj atarak "Tolga Bey, Leyla ile Necla'yı birbirine düşürdün. O aileyi mahvettin. Ama yine de seni seviyorum. Senin gibi birini kimse damat olarak istemez o aileyi mahvettin. Neden oyunculuktan vazgeçtin gittin yabancı ülkeye yerleştin? Senin yerinde olmak için nelerimi vermezdim" dedi.

"SENİN GİBİ SIĞIR DÜŞÜNCELİLERDEN UZAKLAŞMAK İÇİN"

Gelen mesajı Instagram hesabından hikaye kısmından yayınlayan Tolga Karel ise takipçisine "Senin gibi sığ ve sığır düşünceli insanlardan uzaklaşmak için olabilir mi acaba?" yanıtını verdi. Bir süre sonra verdiği cevaptan dolayı üzülen Karel "Bu arada bir önceki duvar yazımda sığır yazdığım için üzüldüm açıkçası. Sığır; güzel, insanlığa faydalı bir hayvandır. Bütün sığırlardan özür diliyorum" dedi.

karel1.jpgkarel2.jpgkarel3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar