Tolga Karel'den müjdeli haber: Dördüncü kez baba oldu

Tolga Karel'den müjdeli haber: Dördüncü kez baba oldu
Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Yaprak Dökümü’ isimli diziyle tanınan ve daha sonra hayatını ABD’de sürdüren Tolga Karal’den müjdeli haber geldi.

''Yaprak Dökümü'' dizisinde ''Oğuz'' karakterine hayat veren Tolga Karel, her şeyi ardında bırakarak Amerika''ya gitmişti.

Kurduğu sağlık turizmi şirketi iflas edince eşinin ailesinin Illinois eyaletindeki evine taşınan Karel, 2018''de aylık 8 bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı.

Verdiği röportajlarda "Çok yakında şahane bir atılıma girmiş olacağım 80 dolarla başladığım bu serüvenin iki yıl içinde hangi boyuta geldiğini açıklayacağım" diyen ünlü oyuncu, önce evini aldı ardından da Amerika''da şirket kurmuştu.

Ailesiyle birlikte Florida''ya yerleşen eski oyuncu, geçtiğimiz aylarda TV8’de yayınlanan magazin programına telefonla bağlandı.

Evliliğinin güzel devam ettiğini söyleyen oyuncu, dördüncü kez baba olacağını duyurmuştu.
Şimdi ise Tolga Karel''in eşi doğum yaptı ve çiftin bir oğulları oldu. Karel, mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Karel şu ifadeleri kullandı: "Rabbim benden babamın ruhunu ve bedenini aldı. Yerine melekleriyle onun kadar merhametli ona tıpatıp benzeyen bir erkek evlat gönderdi. Rahat uyu Aslan yürekli babam biz ona baktıkça seni her an her yerde yaşatacağız. Adınla birlikte. Dualarını esirgemeyen tüm gönül dostlarımdan Allah razı olsun."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar