TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022? Ardıçlı 5.etap başvuru listesi! TOKİ Konya kura sonuçları sorgulama ekranı

TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022? Ardıçlı 5.etap başvuru listesi! TOKİ Konya kura sonuçları sorgulama ekranı
TOKİ Konya'da konut yapımına devam ederken bir yandan da çekilişle talihlileri belirleyecek. 5. etap başvuruları zaten alınmıştı. Şimdi kuranın yapılacağı tarih için vatandaşlar bekleyişte. Ardıçlı TOKİ başvuru listesi yayımlandı. Peki TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022? İşte Ardıçlı 5 etap başvuru listesi ve kura sonuçları sorgulama ekranı...

Konya Ardıçlı TOKİ başvuruları tamamlandı. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 2022 yılında Konya'nın Ardıçlı ilçesinde yapımı devam eden konutlar için geçtiğimiz günlerde başvuru ekranı açmıştı. Bu hafta başvuruların tamamlanmasıyla birlikte gözler kura gününe çevrildi. Canlı yayında yapılacak çekiliş ile konutların sahipleri belli olacak. Heyecan dorukta! Peki TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022? Ardıçlı 5 etap başvuru listesi! TOKİ Konya kura sonuçları sorgulama ekranı...

TOKİ KONYA ARDIÇLI 5. ETAP KONUTLARI SAHİPLERİNİ BEKLİYOR!

İlk etabı teslim edilen TOKİ Ardıçlı Konutları'nda inşaatlar devam ediyor. TOKİ Ardıçlı birinci etabı da yakın zamanda teslim edildi. Teslimatlar yapılırken bir yandan da 2,3,4,5 ve 6. etaplarda da inşaatlar sürdü. İlk etapta 1000 kişi konut sahibi oldu.

2. Etapta ise 500'den fazla konutun yapımı devam ederken diğer etaplarda da binlerce konut sahiplerinin olmayı bekliyor.

KONYA TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN 2022?

TOKİ Konya Ardıçlı 5. etap kura çekimi 20 Ocak 2022 tarihinde noter nezaretinde gerçekleştirilecek. Çekiliş tamamlandığında 664 konut sahiplerine teslim edilecek. Çekiliş canlı olarak Youtube ve sosyal medya sayfalarından yayımlanacak.

KURA SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Kura sonuçlarını TOKİ'nin internet sitesinde görmek için https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar