TOGG'dan yeni paylaşım geldi! Değişilikler dikkat çekti

TOGG'dan yeni paylaşım geldi! Değişilikler dikkat çekti
2022 sonunda piyasaya çıkacağı açıklanan TOGG'dan yeni görsel geldi. Beyaz rengiyle karşımıza çıkan yerli otomobilin prototipinde yanlardaki kameraların yerine geleneksel aynaların kullanıldığı, dikey sis farları yerine ise yuvarlak sis farlarının tercih edildiği göze çarpıyor.

TOGG'dan yeni görsel! Piyasaya çıkmadan değişime uğradı
Yerli otomobil için geri sayım sürerken Türkiye'nin Otomobil Girişimi Grubu, sosyal medya hesabından heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.

"PLANLARIMIZ DOĞRULTUSUNDA İLERLİYOR"

Togg'un sosyal medyadan yaptığı heyecan yaratan paylaşımda "Prototip test süreçlerimiz planlarımız doğrultusunda ilerliyor. Bugün aerodinamik ve aeroakustik testlerimiz gerçekleştirildi." mesajını verdi.

togg-ic.jpg


SİS FARLARI VE AYNALARDA DEĞİŞİKLİK GÖZE ÇARPIYOR

Yeni paylaşılan görselde yerli otomobilin bazı değişimlere uğradığı göze çarptı. Önceki görsellerin aksine bu defa beyaz rengiyle karşımıza çıkan yerli otomobilin ilk olarak aynalarındaki değişim dikkat çekti. Prototipinde yanlardaki kameraların yerine geleneksel aynaların kullanıldığı görüldü. Ayrıca önceki tasarımlarda ters "L" olarak konumlandırılan sis farlarının da yuvarlak olarak değiştiği görüldü.

togg-ic.webp

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar