TikTokçu Mustafa Sarıgül Z kuşağını yine yakalayamadı

TikTokçu Mustafa Sarıgül Z kuşağını yine yakalayamadı
Türkiye Değişim Hareketi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bir süredir sosyal medya hesabı TikTok'ta yayınladığı videolarla gündem olmaya devam ediyor. Çektiği son videoda “Bu kaseti saklayın” ifadelerini kullanan Sarıgül, Z kuşağını yine yakalayamadı.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bir süredir sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla gündem oluyor. TikTok üzerinden paylaştığı videoda “Bu kaseti saklayın” ifadeleri kullanan Sarıgül, Z kuşağını yine yakalayamadı.

Türkiye Değişim Partisi adı altında çalışmalarına devam eden Sarıgül, sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya çalışıyor. Sarıgül’ün Tik Tok hesabı üzerinden yayınladığı videolar da sosyal medyada zaman zaman gündem oluyor.

“BU KASETİ SAKLAYIN”

TikTok videosu çeken ancak çekilen görüntüler için ‘kaset’ ifadesini kullanan Sarıgül, Z kuşağını yine yakalayamadı.

Videoda şu ifadeler yer aldı: “Gençler, korkmayın. Türkiye Değişim Partisi iktidarında görüşlerinizi, düşüncelerinizi açık açık söyleyin. Bizi eleştirmekten de korkmayın. Yarın biz ülkeyi yöneteceğiz, bu kaseti de lütfen saklayın. Biz ifade özgürlüğüne en önem veren Türkiye’nin en demokratik kitle partisiyiz.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar