TikTok videosu çekerken, yüzlerce erkeğin tacizine uğradı

TikTok videosu çekerken, yüzlerce erkeğin tacizine uğradı
Pakistan'da yaşanan olayda, bir kadın parkta TikTok videosu çekerken yüzlerce erkek tarafından cinsel saldırıya uğradı.

Pakistan'ın bağımsızlık günü olan 14 Ağustos'ta meydana gelen korkunç olay bir kaç gün sonrasına kadar rapor edilmedi. 

"HAVAYA FIRLATIP KIYAFETLERİNİ ÇIKARDILAR"

Mynet'te yer alan habere göre, polis günler sonra yaptığı açıklamada TikTok videosu çekerken bir kadının cinsel saldırıya uğradığını, havaya fırlatıldığını ve kıyafetlerinin yırtıldığını söyledi.

66 ŞÜPHELİ TESPİT EDİLDİ

Polis merkezi, şu ana kadar toplam 66 şüphelinin tespit edildiğini ve sorgulanmak üzere alındığını, iki polis memurunun da olayla ilgili ihmali olduğu iddiasıyla açığa alındığını doğruladı.

400 KADAR ERKEĞİN SALDIRISINA UĞRADI

Kimliği açıklanmayan kadın, Cumartesi günü 400 yüz kadar erkekten oluşan bir kalabalık kendisine saldırdığında Lahor kentindeki bir parkta çekim yaptığını ve kendisine yüzlerce erkeğin saldırdığını ifade ederek şöyle konuştu: Çıplak kaldım, kıyafetlerimi paramparça ettiler. Birkaç kişi bana yardım etmeye çalıştı ama kalabalık çok büyüktü ve beni havaya fırlatmaya devam ettiler.

Olayla ilgili haberler Pakistan'da tepkiye ve öfkeye neden oldu. Kadınlara yönelik düzenli olarak saldırganlık ve şiddet raporlarının olduğu bir ülkede kadınların özgürlüğü ve güvenliği konusunda soru işaretleri yarattı. Kadın hakları örgütleri faillerin yakalanması ve en yüksek cezaya çarptırılmasını talep etti.

''BU OLAY HER PAKİSTANLIYI UTANDIRMALI''

Pakistan Halk Partisi Başkanı Bilawal Butto Zerdari, olayın "Toplumumuzdaki bir çürümeye işaret eden her Pakistanlıyı utandırmalı" gerektiğini söyledi.

Olayın videosu sosyal medyada hızla yayıldı ve Pakistanlı kullanıcılar olaya karışan erkeklere karşı yasal işlem ve hatta ölüm cezası talep etti.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar