THY'den coronavirüs iptalleri açıklaması!

THY'den coronavirüs iptalleri açıklaması!
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İran'dan gelen tahliye uçağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Aycı, "Bilet iade ve açığa alma sürecini kolaylaştırdık. Mayıs ayına kadar olan biletleri bedelini ödemek, açığa almak gibi konularda her yerden bu hizmetleri şu anda gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın açıklamaları şöyle;

Ulaştırma, Sağlık ve Dışişleri Bakanlığı ile irtibat halindeyiz. Bertaraf edildiğini görene kadar bazı yerleri durduruyoruz. İran'ı çok sıkı takip ediyoruz. Gerekli koordinasyonun sağlandır sağlanmaz, gerekli tahliye işlemlerini yapacağımız uçuşlarımız olabilir, o zamana kadar seferlerimiz durdurulmuştur.

12 ülkeye gerekli dezenfekte işlemlerini yapıyoruz. Uçaklarımızda anons yapılıyoruz, yöneticilerimize, çalışanlarımıza eğitim verildi. Riskin en aza indirilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.  

Suudi Arabistan tüm dünyaya Umre uçuşlarını durdurdu. Dolayısıyla şu anda daha sınırlı bir uçuş söz konusu. Biz de Türk vatandaşlarını almaya, gidip gelmeye devam edeceğiz ama bu uçuşlar durduruldu. 22 ülkeye yönelik çalışmalarımızı yapıyoruz, buradan gelenleri göndermiyoruz Suudi Arabistan'a... Bilet değişikliği konusunda, Ocak ayında Vuhan'da başlayan ve bazı ülkelerde sefer iptalleri yaptık. Şubat ve Mart'ta Pekin hariç sefer iptalleri yapıldı, Pekin'e sefer yapmıyoruz. Bütün bu bilet iptalleri ve açığa almaları kolaylaştırdık, Mayıs ayına kadar tüm yolcularımıza gereken kolaylığı azami şekilde sağladık. 

Gerekli kitler, maske ve dezenfektanlar yollandı. 

Risk grubunun geliştiği alanlarda bunu yayıyoruz. Uçaklarımızı çok hızlı şekilde dezenfekte ettik, ediyoruz. Virüs çok tehlikeli ama virüsten daha tehlikeli olan tedbirsizlik... Kurumsal olarak almamız gereken tedbirleri alıyoruz, dünyadaki tüm uygulamaları takip ediyoruz. Seyahatlerimizle ilgili bilgi vermeye devam edeceğiz. Yolcularımıza, vatandaşlarımıza tavsiyem internet sitemizden düzenli olarak bu duyuruları yaptığımız... Bu riski yönetmek de esas... Günlük yaşamımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Sağlık Bakanlığımız çok ihtimamlı tavır sergiliyor. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar