THY, yaktığı yolcuyla ilgilenmedi!

THY, yaktığı yolcuyla ilgilenmedi!
Ekşisözlük’te bir yazarın yazdığı THY uçağında yaşanan skandal ortaya çıktı. Hosteslerin servis yaptığı sırada kaynar çay dolu bir termosun yolcunun kolunda patlamasıyla ikinci derece yanık meydana geldi.

Olay 4 Temmuz günü sabah 05.20’de TK2630 numaralı İstanbul Malatya uçağında meydana geldi.

İddiaya göre, hosteslerin yiyecek ve içecek servisi yaptığı sırada kaynar çay dolu termosun patlaması sonucu bir yolcunun kolu yandı.

Kolunda ikinci derece yanık oluşan yolcuya ilk müdahaleyi kabin memuru yaptı. Olayın yaşandığı anda uçağın hareket halinde olması ve oluşan yaranın acısından dolayı olaya tepki göstermediğini ifade eden F.T. kabin memurunun ambulansla hastaneye kaldırma talebini de kabul etmedi.

Olayın yaşandığı andan itibaren sıcak havanın da etkisiyle kolundaki acının artmasıyla F.T. Türk Hava Yolları yetkililerin ilgisizliğinden şikayetçi oldu. Havayolu şirketinin henüz geri dönüş yapmadığını ifade eden F.T. ilgili kişilere ulaşamadığını ifade etti.

Konunun Ekşisözlük’te yer almasının ardından birçok kullanıcı olaya tepki gösterdi.

Uçakta koluna kaynar su dökülmesi sonucu kolunda ikinci dereceden yanık oluşan yolcu, yetkililerin kendisine ulaşmasını ve vücudunda oluşan hasar için THY'nin desteğini bekliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar