Pilotlar Çin'e böyle uçuyor!

Pilotlar Çin'e böyle uçuyor!
Çin'de ortaya çıkan ve yaklaşık 100 kişinin ölümüne neden olan koronavirüs tehlikesinin devam etmesi nedeniyle THY tarafından Çin'e giden ekibe maske ve eldiven kullanma izni verildi. Öte yadan yabancı bir havayolu firmasının Çin’e giden uçağının kokpitinde çekildiği belirtilen fotoğraflar ilginç görüntülere sahne oldu.

TOLGAHAN KARAOĞLU / GÜNBOYU

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede diğer ülkelere de yayılan koronavirüse karşı çeşitli önlemler alınmaya devam ediliyor.

THY’nin, Çin uçuşlarında görevli kabin ekibine maske ve eldiven kullanma izni vermesinin ardından Çin uçuşlarında görevli Türk Hava Yolları(THY) uçuş ekipleri koruyucu maske takmaya başladı.

Öte yandan yabancı bir havayolu firmasının Çin’e giden uçağının kokpitinde çekildiği belirtilen fotoğraflarda pilotların gözlük ve eldiven de dâhil baştan aşağı giyindikleri görüldü.

 Çin’e giden uçağın kokpitindeki fotoğraflar ilginç görüntülere sahne oldu.

"UÇAK KAPTANI MI ASTRONOT MU AYIRT ETMEK ZOR"

Fotoğrafları sosyal medyada paylaşan İYİ Parti İBB Grup Sekreteri Ali Kıdık, "Uçak kaptanı mı astronot mu ayırt etmek zor. Çin’e uçan ekipler böyle giyiniyor" ifadelerini kullandı.

 

 

thy1.jpg

thy2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar