Thomas Cook'un boşluğunu dolduracak!

Thomas Cook'un boşluğunu dolduracak!
Thomas Cook'un iflasının ardından bu açığı İngiliz tur operatörü Jet2holidays kapatmayı planlıyor.

Thomas Cook'un boşluğunu dolduracak!

İngiliz tur operatörü Jet2holidays'in Üst Yöneticisi Steve Heapy, uçuşlarını artırarak 100 uçakla göklerde olacaklarını belirterek, "Türkiye pazarına 160 milyon sterlin yatırım yapıyoruz. Thomas Cook'tan dolayı ortaya çıkan durumu düzeltebilmek için çok sıkı çalışıyoruz." dedi. Thomas Cook'un Türkiye'de yaklaşık 43 bin müşterisi bulunuyordu.

Marmaris, Fethiye, Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz’deki otel sahipleri ve yöneticileri ile Dalaman’da bir otelde toplantı yapan Steve Heapy, 2020 için Türkiye’ye yönelik koltuk planlamalarını ve Thomas Cook’un iflası sonrası koltuk sayılarındaki güncellemelerini de turizmcilerle paylaştı.

Jet2holidays CEO’su Steve Heapy, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“Thomas Cook’tan boşalan hacmi yeni otellerden çok çalıştığımız otellerdeki oda sayısını arttırarak doldurmaya devam edeceğiz. Ortak iş yaptığımız otellere öncelik vererek yatak ihtiyacını gidereceğiz. Turizm Bakanı sektörden geliyor. Sektörün ihtiyaçlarını iyi anlayan birisi… Mevcut durumu nasıl düzeltebiliriz diye bizlerle görüştü. Türk hükümeti bu konuyu çok iyi anladı. Sorunun çözümü için de her türlü iş birliğinin içinde. Bu konuda biz de kolaylık gördük.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar