TGRT sunucusunun Mansur Yavaş yorumu sosyal medyayı salladı! Peki ne olacak, sizce kim utanacak?

TGRT sunucusunun Mansur Yavaş yorumu sosyal medyayı salladı! Peki ne olacak, sizce kim utanacak?
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hakkında açılan davadan beraat etmesinin ardından iktidara yakınlığı ile bilinen TGRT'nin Ana Haber bültenini sunan Ekrem Açıkel'in yaptığı yorum izleyenleri şaşırttı.

Her iktidara destek veren İhlas Grubu'na bağlı olan TGRT'de, 31 Mart seçimleri öncesinde Mansur Yavaş aleyhine başlatılan iftira kampanyasının "yıldızı" Necmettin Kesgin üzerinden açılan davanın beraat kararına yönelik verilen haber izleyenleri şaşırttı.

Ana haber bültenini sunan Ekrem Açıkel'in haberi aktarırken kullandığı cümleler, dinleyenleri adeta şaşkına çevirdi. Haber bülteninin videosu, sosyal medyada da gündem oldu. İktidara yakın vatandaşlar ise TGRT sunucusuna büyük tepki göstererek, "Orası FOX değil" uyarısında bulundu! 

"SİZCE KİM UTANACAK?"

İşte Ekrem Açıkel'in Mansur Yavaş'ın beraat haberini sunarken şunları söyledi:

"Karşınızda bana göre günün en çarpıcı haberlerinden biri… Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki o sarsıcı yargı kararı… Hatırlayın lütfen, seçim öncesi ne olmuştu… Mansur Yavaş’ın ne dolandırıcılığı, ne hırsızlığı, ne de dolandırıcılığı kalmıştı… İş resmen haysiyet cellatlığına kadar gitti. Ve bugün Mansur Yavaş, sahte senet ve görevi kötüye kullanma iddiasıyla açılan davada beraat etti… Daha trajik olanı söyleyeyim mi size; bu suçlamaları Yavaş’a yönelten Necmettin Kesgin şimdi aranıyor… Peki ne olacak… Sizce kim utanacak?"

İşte o görüntüler: 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar