Teröristbaşının kardeşi TRT ekranlarında konuştu

Teröristbaşının kardeşi TRT ekranlarında konuştu
Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın İBB seçimleri öncesi HDP'ye 'tarafsızlık' çağrısı yapmasının ardından kardeşi Osman Öcalan da TRT ekranlarına çıkarak aynı mesajı yineledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimlerine sayılı saatler kala teröristbaşı Abdullah Öcalan ve ailesi, ön plana çıkmaya başladı. İBB seçimlerine 2 gün kala HDP seçmenine 'tarafsız kalın' çağrısı yapan teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın ardından, kardeşi Osman Öcalan da TRT ekranlarına konuk edilerek ağabeyinin mesajını yineledi.

TRT'nin Kürtçe yayın yapan kanalı TRT Kürdi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'ı ekrana çıkararak büyük tartışma yarattı. TRT Kürdi ekranlarında Kürt seçmene yönelik mesajlarını veren Öcalan, "Ekrem İmamoğlu ciddi bir mesaj vermedi Kürtler için. Elinden geldiğince Kürtlerden kaçtı ve kendini onlardan bağımsız tutmaya çalıştı." ifadelerini kullanarak üstü kapalı şekilde Yıldırım'a destek istedi.

trt.jpg

ERGENEKON VE BALYOZ KUMPASLARININ GİZLİ TANIĞI

Teröristbaşı Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan, TSK'ya kurulan Ergenekon ve Balyoz Kumpaslarının gizli tanığı olarak ekrana çıkmıştı. Davalarda gizli tanık olarak yer alan Osman Öcalan'ın iddialarıyla yüzlerce Türk subayı haksız yere terör örgütleriyle ilişkilendirilerek cezaevine gönderilmişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar