Temel Karamollaoğlu'ndan güldüren TÜİK yorumu

Temel Karamollaoğlu'ndan güldüren TÜİK yorumu
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Karamollaoğlu, AKP'ye erken seçim çağrısında bulundu.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Karamollaoğlu, “Ortada ekonomiden adalete, eğitimden dış politikaya her alanda yaşanan bir kriz var ve bu iktidarın artık ülkeyi yönetme kabiliyeti ortadan kalkmış görünüyor. Metal yorgunluğundan ziyade mental bir yorgunluk ile yıpranan bu iktidarın ise zihniyetini artık değiştiremeyeceğine ayan beyan şahit oluyoruz. Öyle anlaşılıyor ki karşı karşıya kaldığımız bu tıkanmışlığın ve tükenmişliğin giderilmesinin tek yolu kurulacak seçim sandıkları olacaktır” dedi. 

Karamollaoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle: 

"Maalesef Türkiye'miz haftalardır çok vahim iddialarla, suçlamalarla ve skandallarla sallanıyor. Ama ne yazık ki iktidar, bu yaşananlar karşısında hiçbir sorun yokmuş gibi davranmaya devam ediyor. Sizce bu iddialar mı daha vahim, yoksa bu iddialar karşısında kılını kıpırdatacak bir tane yetkilinin olmaması mı? Yoksa daha da vahimi Sayın Erdoğan'ın günlerce sessiz kaldıktan sonra hepimizi daha da endişelendiren, kaygıya sevk eden açıklamaları mıdır? 

Ortada ekonomiden adalete, eğitimden dış politikaya her alanda yaşanan bir kriz var ve bu iktidarın artık ülkeyi yönetme kabiliyeti ortadan kalkmış görünüyor. Bu sürecin en sarih çözüm yolu elbette Türkiye’nin ciddi bir zihniyet değişimine gitmesidir. Metal yorgunluğundan ziyade mental bir yorgunluk ile yıpranan bu iktidarın ise zihniyetini artık değiştiremeyeceğine ayan beyan şahit oluyoruz. Öyle anlaşılıyor ki karşı karşıya kaldığımız bu tıkanmışlığın ve tükenmişliğin giderilmesinin tek yolu kurulacak seçim sandıkları olacaktır. Mahkemelerin, savcıların, araştırma ve soruşturma komisyonlarının üstlenmesi gereken sorumluluk sandık başına giden milletimizin omuzlarında olacak ve hükmü aziz milletimiz verecektir. Hüküm milletindir. Maşeri vicdan en adil ve doğru kararı verecektir. Milletimiz ne karar verir ise bizim de başımız gözümüz üstünedir.

GÜLDÜREN TÜİK YORUMU

Bir latife olarak ifade edeyim adeta Tayyip Bey'i Üzmeyen İstatistikler Kurumu olarak görev ifa eden TÜİK’e göre Türkiye ekonomisi ilk çeyrekte %7 büyümüş. İşsizlik zirve yapmış, ülkede resmi rakamlara göre her dört gençten biri, gerçek rakamlara göre ise her üç gençten biri işsiz vaziyette ama bu beylere göre Türkiye ekonomisi büyüyormuş. Bu ekonomi bu şartlarda kimler için büyüyor? Vatandaş için mi, bir avuç ihale avcıları için mi? Tüketim odaklı, krediye dayalı, istihdam yaratmayan bu obez ve hormonlu büyüme vatandaşın cebine ve sofrasına ne zaman yansıyacak? Yaklaşık bir buçuk yıldır bir pandemi süreci ile karşı karşıyayız. Doğru, yanlış, bazen de hatalı tedbir kararları alınıyor ama bu tedbirler karşısında gerekli ve yeterli destekler maalesef verilmiyor."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar