Temel Karamollaoğlu'ndan AKP'ye 'siyasi ayak' uyarısı: Bulmakta zorlanırlar

Temel Karamollaoğlu'ndan AKP'ye 'siyasi ayak' uyarısı: Bulmakta zorlanırlar
Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Haber Global kanalında katıldığı '40' programında Jülide Ateş'in "FETÖ'nün siyasi ayağı nasıl aranmalı" sorusuna yanıt verdi.

HABER MERKEZİ-GÜNBOYU

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Haber Global'de Jülide Ateş'in sunduğu '40' programına konuk oldu.

Karamollaoğlu, Türkiye'nin gündeminden hiç düşmeyen "FETÖ'nün'siyasi ayağı" konusunda yaptığı açıklama ile tartışmalara bir yenisini ekledi.

Karamollaoğlu, FETÖ'nün siyasi ayağının AKP'nin içinde olduğunu belirterek, "Ne diyorlar şimdi; 'Hala araştırıyoruz, hala ipuçları arıyoruz.' Bunu bulmakta zorlanırlar. Çünkü bunu dışarıda arıyorlar. Halbuki bu kendi içlerinde" ifadelerini kullandı.

"FETÖ'YÜ TÜRKİYE GÜNDEMİNE AK PARTİ TAŞIDI"

Jülide Ateş'in "FETÖ'nün siyasi ayağı nasıl aranmalı" sorusuna Karamollaoğlu şu yanıtı verdi:

"Bazı gerçekler var ki güneş doğmuşsa güneşin olduğunu insanlara ayrıca göstermeye gerek olmaz. Birisi ancak gözünü kapatacak ki güneş yok olsun. FETÖ'yü kim Türkiye'nin gündemine taşıdı? AK Parti taşıdı. Ben muhalefetteki her hangi bir partinin Gülen hareketini Türk siyasetine soktuğuna şahit olmadım. Onun için bunun ben aranıyor olmasına şaşıyorum. Bunu yapan bugünkü iktidardır, AK Partidir. Sonradan birşeyler yanlış gitti, koptular. Ama bu koptu demek, eskiden onlara övgü dizlenlerin AK Parti'nin içinde kalmadığı manasına gelmez. Ne diyorlar şimdi; 'Hala araştırıyoruz, hala ipuçları arıyoruz.' (Gülüyor) Bunu bulmakta zorlanırlar. Çünkü bunu dışarıda arıyorlar. Halbuki bu kendi içlerinde. Ama orada şunu ifade edeyim; kendi içlerinde geçmişte Fethullah Gülen'e övgüler yağdıranlar aynı kanaati taşıyorlar mı? Taşıyorlar diyemem. Ama başkalarını itham etmeden önce kendi içlerine çekidüzen vermeleri icap eder." 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar