Temel Karamollaoğlu neye uğradığını şaşırdı! Aman aman bu doğru değil

Temel Karamollaoğlu neye uğradığını şaşırdı! Aman aman bu doğru değil
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun söylemediği bir ifade yanlışlıkla KJ'ye yansıtıldı. Panikleyen Karamollaoğlu, "Aman aman. Ben dedim ki bunu Hamas'ı bir terör örgütü olarak kabul ediyor. Bu doğru değil." dedi. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu Nedir Ne değildir programına konuk oldu. 

Karamollaoğlu, "Efendim, 'Hamas terör örgütü.' diyorlar." Kim hangi hikayeyi söylerse söylesin.Hamas dediğimiz kurum veya partiye devlet olma hakkı vermemişsiniz ki buna meşruiyet atfedesiniz. Kendi topraklarını muhafaza edebilmek için bir oluşum meydana getirmiş. Buna Hamas demiş isim olarak seçimlere girmiş ama Gazze ve Batı Şeria birbirinden kopuk olduğu için Gazze'ye giriş çıkışlarda tahdid edildiği için Hamas o tarafta kalmış. Yani şartlar onlara meşru bir  hak vermiyor." ifadelerini kullandı.

Karamollaığlu'nun ağzından verilen "Hamas terör örgütü" ifadeleri stüdyoda paniğe neden oldu. 

Programın sunucusu Akif Ersoy yanlışlığı düzeltti. 

KJ'yi daha sonra fark eden Karamollaoğlu, "Aman aman. Ben dedim ki bunu Hamas'ı bir terör örgütü olarak kabul ediyor. Bu doğru değil." dedi. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar