Tekirdağ'da ziyaretlerde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu'dan EYT'lilere destek sözü

Tekirdağ'da ziyaretlerde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu'dan EYT'lilere destek sözü
Tekirdağ ziyareti sırasında Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Derneği üyeleri ile buluşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada EYT'lilere destek vereceğini açıkladı.

Kılıçdaroğlu'dan EYT'lilere destek sözü

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ ziyareti sırasında Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Derneği üyeleri ile bir araya geldi. EYT'li bir vatandaş Kılıçdaroğlu'na "Biz bu adaleti sizin sağlayacağınızı biliyoruz. Sonuna kadar arkanızdayız. Yürümekse biz Tekirdağ'dan yürümeye başlayacağız" diye seslendi. Kılıçdaroğlu da "Size söz veriyorum hakkınızı savunacağım" diyerek EYT'lilerin yanında olduğunu söyledi. 

Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'daki ziyaretlerine devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretinden önce semt pazarına gelen Kılıçdaroğlu vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. 

Kılıçdaroğlu, ardından kendisini bekleyen Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği üyelerinin yanına giderek, çiçek verdi, fotoğraf çektirdi. EYT'li bir vatandaş Kılıçdaroğlu'na sigortaya hala para ödediklerini söyleyerek "Biz bu adaleti sizin sağlayacağınızı biliyoruz" ifadelerini kullandı. 

"SÖZ VERİYORUM HAKKINIZI SAVUNACAĞIM"

EYT'li vatandaş "Genel Sağlık Sigortası'ndan tebligatlar bize gelmeye devam ediyor. Bunun çözümünün bir an önce sağlanmasını istiyoruz. Hala sigorta ödüyoruz, hala sağlığa para ödüyoruz. Yararlanmadığımız sağlığa. Biz bu adaleti sizin sağlayacağınızı biliyoruz. Daha fazla ses olun... Bizim hakkımızı siz savunacaksınız. Sonuna kadar arkanızdayız. Yürümekse biz Tekirdağ'dan yürümeye başlayacağız" dedi. CHP lideri Kılıçdaroğlu ise "Size söz veriyorum hakkınızı savunacağım" diyerek yanıt verdi. 

"OLANAĞANÜSTÜ GÜZEL BİR TABLO"

Daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu, kendisini karşılan belediye çalışanlarının çoğunun kadın olduğunu görünce "Ne kadar güzel, hep kadınlar. Olağanüstü güzel bir tablo. Çok mutlu oldum" dedi. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret eden Kılıçdaroğlu, "Tekirdağ Belediyesi'nin güzel hizmetler verdiğini biliyoruz. Harcanan her kuruşun Tekirdağ halkına katkı sağlaması için harcandığını biliyoruz" ifadesini kullandı.

"BASKILARA RAĞMEN KARARLILIKLA YOLLARINA DEVAM EDİYORLAR"

Pandemi döneminde CHP'li belediyelerin yerel yönetimler tarihinde iz bırakacak büyük başarılara imza attığını söyleyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Baskılara, engellemelere rağmen belediye başkanlarımız şikayet etmeden, kararlılıkla yollarına devam ediyorlar. Bu bizim yeni siyaset tarzımızın da bir sonucu aslında. Halka hesap vermek, harcanan vergilerin nerelere harcandığının hesabını vermek doğru siyasetin de bir gereğidir. Sizin şahsınızda bütün belediye başkanı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." (ANKA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar