Tek hedefi seçim olan başkan

Tek hedefi seçim olan başkan
İYİ Parti Orhangazi İlçe Başkanı İsmail Kaya, AKP'li Orhangazi Belediye Başkanına sorular yöneltti ve halkın durumuna kayıtsız kalarak aklındaki tek hedefin seçim olduğu sözünü hatırlattı.

GÜNBOYU OKAN GİDEN / BURSA

İYİ Partili Kaya şunları söyledi:

Pandemiydi, borçlar, küskünlükler derken 2021 yılını uğurladık. Seçime 2 yıl kalmış, Belediye başkanımızda "Bundan sonra tek hedefim seçim" dediğine göre 2022 yılından beklentimiz büyük.

Öncelikle Sayıştay Raporu hakkında kamuoyunu bilgilendirmeyi düşünüyor mu? Yapıcı muhalefet adına kendisine 2 aydan fazla süre tanıdık. Müfettiş raporu ne oldu, yolsuzluk var mı? Devraldığınız borçlarda herhangi bir usulsüzlük var mı, sorumluları belli mi, geçmiş dönem meclis üyesi olarak sizin payınız nedir?

Belediyenin sayfasında belirli aralıklarla yayınladığı borç alacak tablosunu detaylandırıp Orhangazililere anlatmayı düşünüyor musunuz? Borç azaltınız, peki ne kadar gayrimenkul sattınız? Hangi hizmetlerden tasarruf ettiniz, Bursa Büyükşehir'e hangi yetkilerinizi devrettiniz sonucunda ne kazandık?

Ayrıca geçen yıldan cevap alamadığımız soruları tekrar etmek isteriz; Orhangazi Bel. Başkanı Bekir AYDIN birikmiş sorunları çözecek mi, yeni sorunlar üretmeye devam edecek mi.

-Kırpart Fabrikası ile ilgili mahkeme kararı mecliste çözüm beklerken gölün dibinde Zeytinyağı Fabrikası ile ilgili ısrar nedir?

-Döktaş AŞ ne ek tesis ruhsatı izni vermek suretiyle ne karşılığında ödüllendiriyorsunuz?

-Sürekli tamamlama sözü verdiğiniz Yeniköy futbol sahası, göl spor tesisleri soyunma odaları çürümesini mi bekliyorsunuz.

-Yarısı dahi tamamlanamayan Kültür merkezinin buharlaşan diğer yarısını Yerel seçimler için mi bekliyorsunuz yoksa umudu keselim mi?

Basın mensuplarıyla aranızı düzelmişken canlı yayında soruları cevaplamak ister misiniz?

İsmail KAYA
İYİ Parti Orhangazi İlçe Başkanı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar