Tecrübeli oyuncudan kötü haber! Hayranlarını üzdü!

Tecrübeli oyuncudan kötü haber! Hayranlarını üzdü!
Sinema dünyasının büyük oyuncusu, 86 yaşındaki Delon, ötenazi için başvurmaya karar verdiğini açıkladı. Bunun için de oğlu Anthony Delon'dan yardım istedi.

Beyazperde’nin deneyimli oyuncusu olarak birçok unutulmaz Film armağan eden Fransız oyuncu Alain Delon, yaşlandığını ve sağlık durumunun artık eskisi gibi olmadığını belirtip ötanaziye başvurmaya karar verdiğini söyledi.

RTL kanalına konuşan Delon, bu konuda oğlu Anthony''den de destek istedi. Ancak röportajda oğlunun bu isteğini reddettiğini de belirtti.

Alain Delon son birkaç yıldır ciddi sağlık sorunları yaşıyordu. 2019 yılında felç geçiren Delon iyileşti fakat sağlığı asla eskisi gibi olmadı. Delon bir süredir ülkesi Fransa''da değil, ötenaziye izin veren İsviçre''de yaşamını sürdürüyor.

İLK HAYAL KIRIKLIĞI DEĞİL

Delon''un sağlık sorunları aslında yeni başlamış değil. 2006''da İstanbul Film Festivali''ne katılması beklenirken, programını son gün iptal edip hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Aynı önemde kalbiyle ilgili sağlık sorunları nedeniyle bazı tiyatro oyunlarını da iptal etmek zorunda kalmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar