TBMM'nin açılışı için devlet erkanı Anıtkabir'de!

TBMM'nin açılışı için devlet erkanı Anıtkabir'de!
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve beraberindeki heyet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Bakan Selçuk'un ardından TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti.

TBMM'nin açılışının 101. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclisteki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Törene Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katılırken, Erdoğan'ın bu sene de törene katılmaması gözlerden kaçmadı. Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de törene katılmadı.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda TBMM'nin açılışının 101. yılı için Devlet erkanı ve Meclis Başkanı Mustafa Şentop Anıtkabir'de. 

23-nisann.jpg

Törende, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. TBMM Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve beraberindeki heyet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Bakan Selçuk Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı.

İşte Bakan Selçuk'un açıklamaları:

Aziz Atatürk çocuk sevgisini insan sevgisinin temeline yerleştirdiniz ve çocuklarımıza 23 Nisan'ı bayram olarak hediye ettiniz. Bilmenizi isteriz ki bu milletin çocukları dünyadaki diğer çocuklardan geride kalmayacak. Onlar sizi sadece 23 Nisanlarda değil her gün hürmetle anmayı sürdürecek.

2222-005.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar