TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan gözaltına alınan Ömer Faruk Gergerlioğlu açıklaması!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan gözaltına alınan Ömer Faruk Gergerlioğlu açıklaması!
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, gözaltına alınan Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında açıklamalarda bulundu. Şentop, "Anayasaya göre milletvekilliği kesin hüküm ile sona ermiş ve milletvekili sıfatı taşımayan bir kişinin Meclis'i eylem alanı olarak kullanmaya kalkması kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanından flaş Gergerlioğlu açıklaması!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, TBMM'de gözaltına alınan Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında açıklama yaptı. 

Şentop, "Anayasaya göre milletvekilliği kesin hüküm ile sona ermiş ve milletvekili sıfatı taşımayan bir kişinin Meclis'i eylem alanı olarak kullanmaya kalkması kabul edilemez. Tamamen Anayasa ve TBMM İçtüzüğü hükümlerinin gereği olarak yapılan bir işleme karşı TBMM çatısı altında bir eylemin devamına ve Meclis'in terörize edilmeye çalışılmasına müsaade edilmeyeceği bilinmelidir.

Hiç kimse, milletimizin temsil makamı olan TBMM’yi hukuk dışı bir propagandanın parçası kılamaz. Bunu yapmaya kalkanlara karşı gereği, hukuk dâhilinde yapılır ve yapılmıştır." ifadelerini kullandı. 


 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar