Tayyip Erdoğan'dan Atakan'a gönderme: Çocuğun karnesinde...

Tayyip Erdoğan'dan Atakan'a gönderme: Çocuğun karnesinde...
Beştepe'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı bir canlı yayında annesinin sözünü keserek, "Seni şöyle alalım" sözleriyle tartışmalara neden olan 'Filozof Atakan' olarak adlandırılan Atakan Kayalar'a, göndermede bulundu.

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarda gündeme gelen 'Filozof Atakan' olarak adlandırılan Atakan Kayalar'ın annesi oğluyla ilgili basın açıklaması yapmıştı. Basın açıklaması sırasında Atakan, annesinin sırtına dokunup, "Seni şöyle alalım" dediği görülmüştü.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan 'Okullardan yarınlara' adlı programda gündeme ilişkin açıklama yaptı.

Erdoğan'ın eğitim ve karne üzerine yaptığı değerlendirmede "Annesine, babasına ve çevresine saygısız bir çocuğun karnesinde yazan notun bir önemi yoktur" sözleri Atakan'a gönderme olarak yorumlandı.

"KARNESİNDEKİ YAZAN NOTUN ÖNEMİ YOKTUR"

Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde okul, araç gereç, öğretmen kadar evlatlarımızın zihin ve gönül dünyalarını geliştirmeye önem vermeliyiz. Çocukluğa ve gençliğe veremeyeceğiz bu tabloyu değiştirmemiz gerekiyor. Kamu ve toplum olarak derin bir muhasebe yapmamız, eğitim ve öğretim konusunda yeni bir yol haritası hazırlamalıyız. Annesine, babasına ve çevresine saygısız bir çocuğun karnesinde yazan notun bir önemi yoktur" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar