Tayland'da koronavirüs krizi büyüyor!

Tayland'da koronavirüs krizi büyüyor!
Güneydoğu Asya ülkesi Tayland, kovid19'u ağır geçiren ülkelerden biri. Başkent Bangkok'un Don Muang Havalimanı'ndaki bir kargo deposu bin 800 yataklı bir sahra hastanesine dönüştürüldü.

Güneydoğu Asya ülkesi Tayland, pandeminin başladığı günden bu yana corona virüsün en ağır günlerini geçiriyor.Ülkede hastanelerde yer kalmazken, hükümet yetkilileri çareyi bir havalimanını hastaneye çevirmekte buldu.

sgeergrsd.jpg

Başkent Bangkok'taki Don Muang Havalimanı'nda yer alan bir kargo deposu bin 800 yataklı bir sahra hastanesine dönüştürüldü.Özellikle Bangkok’daki hastanelerde yer kalmadığı ve gelen yeni hastaların geri çevrildiği belirtilirken, ülkede geçtiğimiz gün 17 bin 669 vaka sayısı ile rekoru kırıldı.

v8-na-nzgewa1m-szbntfa.webp

Ülkenin önemli hastanelerinden Mongkutwattana Hastanesi Müdürü Rienthong Nanna, verdiği demeçte, sahra hastanesinin orta derecede semptomları olan hastalar için tasarlandığını söyledi.

sl4-wpb2tk6me0umusub2a.webp

Tayland’da pandeminin başından bu yana yaklaşık 543 bin corona virüs vakası kaydedilirken, 4 bin 397 kişi ise hayatını kaybetti.

f-jkusx1aeudw0ewodqj3g.webp

ak21nkcnyk2xcrokmm6zpa.webp

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar