Tasarruf Genelgesi'ne rağmen kamuda Toyota devri! Fiyatı dudak uçuklattı

Tasarruf Genelgesi'ne rağmen kamuda Toyota devri! Fiyatı dudak uçuklattı
Kamu kurumlarında kemer sıkma politikası uygulanması istenirken Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı'ya Toyota Land Cruiser makam aracı tahsis edildi. Fiyatı ise dudak uçuklattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete kararı ile yayınlanan kamuda tasarruf genelgesi kamu kurumları tarafından çok çabuk unutuldu. Orman Genel Müdürlüğü’nün yapmış olduğu sıfır otomotiv alımı kafaları karıştırdı. Bolu'da yerel olarak yayın yapan Bolu Takip gazetesinde yer alan Hakan Aydın'ın haberine göre Genel Müdürlük tarafından Orman Genel Müdürlüklerin bulunduğu illere, Bölge Müdürlerine tahsis edilmek üzere Toyota Land Cruiser marka araç alımı yaptı. Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı’ya 2021 model Toyota Land Cruiser marka araç tahsis edilirken, makam aracını görenler ise ‘Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?’ demekten kendilerini alamıyor.

BOLU VALİSİ 6 YAŞINDAKİ ARACA BİNİYOR

Bolu ilindeki en büyük mülki amiri olan Bolu Valisi Ahmet Ümit’e tahsis edilen iki araç ise Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı’ya tahsis edilen makam aracı etmiyor. Vali Ümit’in kullanımında bulunan Audi Q7 makam aracı 2008 model iken, bir diğer araç olan Mercedes makam otomobili ise 2015 model.

FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Araba almak isteyen vatandaşların en çok takip ettiği sahibinden.com adlı internet sitesinde 2021 model Toyota Land Cruiser marka aracın başlangıç fiyatı 2.242.000 TL olarak yer alıyor. İşte Bolu Valisi Valisi Ahmet Ümit ile Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı'nın makam arabalarının görüntüsü:

1111-017.jpg

 

222-012.jpg

 

3333-003.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar