Tarkan, Yıldız'ın attığı pası geri çevirdi

Tarkan, Yıldız'ın attığı pası geri çevirdi
Şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medyada bir akım başlattığını duyurdu ve Tarkan'ın 'Kış Güneşi' şarkısını seslendirerek "Tarkan'a pas atıyorum" dedi. Ancak Tarkan'dan hiç beklemediği bir yanıt geldi.

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Yıldız Tilbe sosyal medyada yeni bir akım başlatmak istedi ve Tarkan'ın 'Kış Güneşi' şarkısını seslendirdi. Tilbe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla meslektaşına seslendi ve "Ben de Tarkan'a pas atıyorum" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Tarkan topu sana attım, sen de kime istiyorsan ona at. Bir tane de Orhan Gencebay şarkısı atmak isterdim ama tek top hakkım var galiba..."

TARKAN'DAN OLUMSUZ YANIT GELDİ

Ancak Yıldız Tilbe'nin bu çağrısı yanıtsız kaldı ve Tarkan meslektaşının başlatmak istediği 'challenge'ı kabul etmeyerek şu ifadeleri kullandı:

"Yıldız’ım sen benim kıymetlimsin, seni çok severim ve geri çevirmek hiç istemem ama bu challenge’ın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden ne yalan söyleyeyim. O yüzden sen en iyisi topu benden geri al, bir başkasına atıver.

tarkan-ic-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar