Tarkan yeni şarkısıyla ilgili ilk kez konuştu!

Tarkan yeni şarkısıyla ilgili ilk kez konuştu!
Tarkan yayınlandığı andan itibaren sosyal medyada izlenme/dinlenme rekoru kıran Geççek şarkısıyla ilgili açıklama yaptı. Öte yandan Geççek şarkısı, YouTube'da 2 milyon 900 bin kişi tarafından dinlendi ve YouTube trend listelerinde ilk sırada yer aldı.

Megastar Tarkan, yeni şarkısı "Geççek" ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Tarkan açıklamasında, "Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum.

"HEPİMİZE İYİ GELECEK BİR ŞARKI YAZMALIYIM"

O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı. 'Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek' . Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım dedim." diye konuştu.

KAÇ MİLYON KİŞİ DİNLEDİ! 

Tarkan'ın yeni şarkısı 'Geççek', YouTube'da 2 milyon 900 bin kişi tarafından dinlendi ve YouTube trend listelerinde ilk sırada yer aldı. Sosyal medya ise ikiye bölündü. Çok beğenenler olduğu gibi, beğenmeyenler de var. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar