Tarık Ünlüoğlu'nun eşinden yürek burkan veda

Tarık Ünlüoğlu'nun eşinden yürek burkan veda
Tarık Ünlüoğlu milyonlarca sevenini yasa boğarken, usta oyuncunun eşi Gülenay Kalkan gazeteye ilan vererek eşine veda etti.

1 Ekim günü hayatını kaybeden Tarık Ünlüoğlu milyonlarca sevenini yasa boğarken, usta oyuncunun hayat arkadaşı Gülenay Kalkan gazeteye ilan vererek eşine veda etti.

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Tarık Ünlüoğlu, geçtiğimiz ay akciğerinde meydana gelen problem nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve gördüğü tedavinin ardından Ekim'in ilk gününde hayata gözlerini yummuştu.

Vefat haberinin ardından sanat ve siyaset camiası Tarık Ünlüoğlu'na başsağlığı mesajı yağdırırken, usta sanatçının eşi gazetelere ilan vererek eşine bir veda mesajı gönderdi. Gülenay Kalkan, vedasında şu sözlere yer verdi;

Acı kaybım
Tarık'ım, can yoldaşım,
Bir masal yaşadım seninle...
Tadı kaldı dilimde...
Güle güle sevgilim
GÜLENAY'IN

CENAZE TARİHİ BELLİ OLDU

Öte yandan bugün saat 11.00’de Mecidiyeköy Büyük Sahne – Artı Sahne’de Devlet Tiyatrosu töreninin ardından Levent Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Kanser tedavisi de görüyordu: 61 yaşındaki Tarık Ünlüoğlu geçen ay akciğerinde meydana gelen problem nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Kanser tedavisi gören Tarık Ünlüoğlu, 2018 yılında da ağır bir tedavi sürecinden geçmişti. 

Diziden hastalığı nedeniyle ayrılmıştı: Tarık Ünlüoğlu hastalığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynarken ortaya çıkmıştı. Diziden apar topar ayrılan Tarık Ünlüoğlu tedavi sürecine başlamıştı.

Keyfim yerinde: Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu, geçtiğimiz yılbaşında da her şeyin yolunda olduğunu söylemişti. Ünlüoğlu, “Son tetkikler yapılacak. Ama gayet sağlıklıyım ve keyfim yerinde. Bir sorun yok” demişti. 

Tarık Ünlüoğlu kimdir?

Tarık Ünlüoğlu, 1957 yılında İzmir'de doğdu. İzmir Namık Kemal Lisesi'nden mezun olan Tarık Ünlüoğlu Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera bölümüne girdi ardından Konservatuarın Tiyatro bölümüne geçti.

Ankara Devlet Tiyatrosu'nda 25 yıl görev yapan Tarık Ünlüoğlu iki kez evlilik yaptı. İlk eşinden bir kızı oldu. İkinci eşi Gülenay Kalkan ile 2013 yılında evlendi. 

Gülenay Kalkan kimdir?

1959 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Tarık Ünlüoğlu’nun ikinci eşi Gülenay Kalkan, tiyatro oyuncusu. Tarık Ünlüoğlu, 12 yıl süren ilk evliliğini bitirdikten sonra 1988 yılından itibaren Gülenay Kalkan ile birlikte yaşamaya başladı. 

Tarık Ünlüoğlu ve Gülenay Kalkan 25 yıl birlikte yaşadıktan sonra 14 Şubat sevgililer gününde Berlin'de evlendiler.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar