Tarık Ünlüoğlu'nun cenazesinde skandal!

Tarık Ünlüoğlu'nun cenazesinde skandal!
Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren 61 yaşındaki Tarık Ünlüoğlu'nun önceki gün gerçekleştirilen cenaze töreninde skandal bir olay yaşandı. Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, yaşanan olayın ardından şikayette bulundu.

47 yıllık dostunun cenazesine giden Selçuk Yöntem, yaşadığı olay karşısında şaşkına döndü. Törende Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan'ın yanından bir dakika bile ayrılmayan Selçuk Yöntem, acısını yaşadığı anlarda soyulduğunu öğrendi.

Tv8'de yayınlanan Gel Konuşalım programına konu olan habere göre Tarık Ünlüoğlu'nun cenaze töreninde kalabalıktan faydalanan bir kişinin, Selçuk Yöntem'in cebinden 1500 TL'sini çaldığı söylendi. Hırsızlık olayını sonradan fark eden Selçuk Yöntem'in, olayın peşini bırakmayacağını söylediği de belirtildi.

Son yolculuğuna uğurlandı: Öte yandan son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan Tarık Ünlüoğlu, 1 Ekim'de hayatını kaybetmiş 3 Ekim günü de son yolculuğuna uğurlanmıştı. Cenazede çok sayıda ünlü ismin yanı sıra, Ünlüoğlu'nun yakın dostu Selçuk Yöntem de vardı.

Arkadaşına böyle veda etti: Selçuk Yöntem, cenaze töreninde arkadaşına şu sözlerle veda etmişti:
- "Benim 47 yıllık dostumdu. Cenazelerde çok gülerdik. Çok küstük, çok barıştık. Hepsi çok ilginçti. Çok dominant bir karakterdir. Masayı terk etmesi istenmeyen karakterdir. Ben konuşma yaparken, 'hüzünlenmeyeceğim' diye söz verdim."

tarik-unluoglunun-cenazesinde-s-bbjx-jpg.jpg

Anısını anlattı

Törende eski bir anısını da anlatan Yöntem, "Ankara'da bir cenazedeyiz. Dolmuşlar var o zaman. Ben bir arkadaşımla bindim, o da başka bir arkadaşıyla bindi. Yanımdaki arkadaşı tanıyordu. Dolmuş şoförüne para uzattı. Beni göstererek 'Beyefendi hariç 3 kişi alır mısınız?' dedi. Ben gülmeye başladım. Barıştık." dedi.

tarik-unluoglunun-cenazesinde-s-pw8e-png.png

Peki Selçuk Yöntem kimdir?

Selçuk Yöntem, 13 Temmuz 1953 tarihinde, İstanbul, Eyüp’de 4. çocuk olarak doğmuştur. En büyükleri kız olmak üzere 5 kardeştir.

Babası subay olduğu için tayinlerle birkaç şehir dolaştı. İlkokula Malatya’da başladı. Sonra Ankara, Afyon, İstanbul. Liseyi Şişli Terakki Lisesi’nde okudu.

Sonra Ankara Devlet Konservatuarında okudu. İlk yıl okuldan atıldı, Danıştay kararıyla okula geri döndü. Tiyatro eğitimi almak için 1975 ila 1976 yılları arasında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü'nde okuyan Yöntem, 1977 yılında, Ankara Devlet Tiyatrosu kadrosuna girdi.

1978 yılında Topuzlu, 1980 yılında Kurban ve 1981 yılında rol aldığı Yaban Ördeği adlı oyunlarla tiyatroya adım atan Selçuk Yöntem, 1994 yılında İrfan Yalçın'ın Aşağıdakiler adlı oyununu, 1995 yılında ise Savaş Dinçel’in Gürültülü Patırtılı Bir Hikâye adlı tiyatro oyununu yönetti.

Gürültülü Patırtılı Bir Hikâye, Yöntem’e Ankara Sanat Kurumu tarafından verilen Övgüye Değer Yönetmen ödülünü kazandırdı. Selçuk Yöntem’in TV izleyicisi ile tanışmasını sağlayan yapım, 1978 tarihli Atlı Karınca dizisi oldu.

2003 yılında gösterime giren ve de başrollerini Necati Şaşmaz ve Özgü Namal’la paylaştığı Kurtlar Vadisi dizisi sayesinde izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Rol aldığı önemli filmler arasında 1996 tarihli İstanbul Kanatlarımın Altında, 2005 tarihli Banyo ve 2008 tarihli Devrim Arabaları bulunmakta.

Selçuk Yöntem, 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlamış olan yerli dizilerden birisi olan Aşk-ı Memnu’da, Adnan Ziyagil karakterini canlandırmıştır.

2017 yılında vizyona giren Haluk Bilginer’in Khalil Bey rolünde, Selçuk Yöntem’in Melih Paşa rolünde olduğu Hollywood yapımı “The Ottoman Lieutenant” filminde rol aldı.

Evlilikleri
1. Eşi: 1976 yılında Zuhal Olcay ile evlendi. 3 yıl sonra 1979 yılında boşandı.
2. Eşi: 1987 yılında Balerin Cihan Yöntem ile evlendi. Iraz Yöntem (d. 29 Mart 1983) adında bir kızı vardır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar