Tarık Mengüç'ten Sinem Umaş'a sert tepki: Çingene olmama kimse laf edemez!

Tarık Mengüç'ten Sinem Umaş'a sert tepki: Çingene olmama kimse laf edemez!
Şarkıcı Tarık Mengüç,'Gelinim Olur Musun'la adını duyuran Sinem Umaş'ın "Tarık Mengüç gibi oldum. Çingeneler gibi oldum" sözlerine tepki gösterdi.

Bir dönem fenomen olan evlilik programı 'Gelinim Olur Musun'la adını duyuran Sinem Umaş'ın yayınladığı videoya ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, isyan etti. 

Umaş, saçı turuncu olduğu için pişmanlığını dile getirdiği videoda, "Tarık Mengüç gibi oldum. Çingeneler gibi oldum" dedi. 

Sosyal medyada tepki toplayan Sinem Umaş'ın sözlerine isyan eden Tarık Mengüç, "Bugüne kadar kimse ile polemik yapmadım fakat benim adabıma ile sanatıma benim roman oluşuma tabiri caizse çingene oluşuma kimse laf edemez. Bu ırk ayrımıdır unutma ki romanlar ve çingeneler müziğe yön veren insanlardır. 

Hatırlıyorsam sen evlilik programında evlenecektin ne oldu? Aaaaa istiyorsan 25 senelik evlilik sırlarını nasıl mutlu olunur, nasıl şarkılar yazılır, nasıl adabı edebi ile konserden konsere koşulur, nasıl reklam çekilir, nasıl bu esnada iki tane nurtopu gibi evladı saygılı bir şekilde nasıl yetiştirilir... 

Sen saça bakma Sinem Umaş sen kalbe bak. Bir şarkı çıkardım dinle bak 'Deliler' diye ama sen ona da mana bulursun. Çok çalış olur mu albüm çıkaracaksan sana şarkı veririm adına çingenelere kurban olasın diye" ifadelerini kullandı.

menguc-umas-ic.webp

"NEYİN DUYARI BU?"

Umaş ise Mengüç'e, "Ee abicim senin saçın turuncu değil miydi? Ee benimde kafam turuncu oldu neyin duyarı bu?" diyerek, Mengüç'e karşılık verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar